Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
paella
|29. 3. 2011 06:52
:-\ Tato pomazanka je jedna z nejlepsich na nejakou party. Vzdycky je prvni pryc. Ale..!!!!!!!! Musi se do toho davat dobre veci aby to bylo dobre. Syr....ano tvrdy, ale taky aromaticky. Cedar, Monterey Jack nebo podobny. Majolka...?? Davam majonezu z olivoveho oleje napul s hustou kyselou smetanou (sour cream). Cesnek.....nesetrit. Sul....opatrne. Nejdriv nastrouhat syr, na jemnem struhadle. Potom pridavat majonezu a kyselou smetanu, s rozumem. Nesmi to byt moc ridke, ale ma se to dat dobre mazat na platky veky. Pak cesnek rozmacknout, musi to byt hodne cesnekove, ale nesmi to palit na jazyku, to by bylo moc. Osolit, velice malo. Jak kdo. Ochutnavej. Tato pomazanka ma vyhodu, ze kdyz ti s necim ujede ruka, tak muzes pristrouhat trochu syra, pak i pridat majonezu a smetanu atd. Ale radeji opatrne aby jste neskoncili s pomazankou pro 50 navstevniku. Namazeme (nesetrit) na platky veky.Jeste se da ozdobit malym kouskem zelene papriky, nebo malinko!! poprasit cervenou paprikou (sladkou). Tac 30 - 40 chlebicku je vzdycky prvni zlikvidovan. Napoje musi byt v dosahu. :-D