cesky cesnek ma uplne jinou chut, grady i vuni nez cinsky
Simča Sládková
|13. 3. 2009 23:35
No Ladislavo, ono záleží jäký ten česnek máš. Já jsem si přivezla z Moravy na uskladnění, protože když jsem koupila v marketu ten Čínský, tak mi přiešel jako z umělé hmoty - krásný tvar, ale žádné aroma ani chuť. Do špenátu jsem ho namačkala 2 celé hlavy, a chuťově to nebylo znát....
ladislava staffenová
|13. 3. 2009 18:49
Opravdu 20 stroužků do 250 g? Já tedy česnek miluju, ale tady to buď byly ministroužečky nebo špatně napsané číslo :-))
Markéta Navrátilová
|13. 3. 2009 18:17
Jo a ještě dodávám, že do 250 g tvarohu jsem dala cca 20 stroužků česneku, aby to trochu pálilo, tak nevím, jak velký tvaroh měla autorka na mysli.
Markéta Navrátilová
|13. 3. 2009 18:16
Hledala jsem něco jednoduchého.....a vida....´pomazánku jsem měla za 10 minut a je výborná. Ještě jsem do ní přidala cca půlku trojúhelníčku taveného sýra. Davám za 1.
Jitka B.
|2. 1. 2008 13:55
Znám a léta dělám, je skvělá. Tvaroh používám radši z vaniček, pro tohle je jemnější. Můžete přidat i trochu zakysané smetany nebo pomazánkového másla bez příchuti. A když namažete na plátky veky (klasik nebo klidně celozrné bagetky) a ozdobíte kouskem vlašského ořechu, máte výborné chlebíčky. Doporučuji a dávám 1.
Eva
|29. 12. 2007 19:30
Jj, jelikož pomazánku ochutnávají i děti, tak se vyhýbám majolce a taveným sýrům (kvůli tavným solím). Místo tvarohu použiji Lučinu, dá se naředit mlékem, aby byla krémovější, vymíchat/vyšlehat, nechat chvilku rozležet.. přisolit.. dozdobit.. nemá chybu.. Nemám ráda klasickou česnekovou, kde je majolka, strouhaný sýr, česnek.. vždy se to v teple leskne tím olejem... mastnota sama.. br... toto je přeci jen zdravé... a česneku si tam může dát každý kolik chce.. tak je pak již téměř jedno, co tvoří základ, že ;-)
Lucie Krejčí
|5. 12. 2007 20:12
Moje řeč,dnes jsem dělala a výborná. A na černý slunečnicový rohlíček.......mńamka.