hroznovy vino se da dat k vice pomazankam třeba k cesnekovy . tuto pomazanku jsem uz zkousel a budu ji delat dal
Naše rodina má tuto pomazánku ve velké oblibě,ale já do ní přidávám ještě lžíci koňaku který ji velmi zjemní a pomazánka je potom přímo famozní Ivannka
Místo tatarky používam bílý jogurt nebo měkký tvaroh
pomazánka je výborná na jednohubky,jen dávám místo tatarky tavený sýr,mažu na kolečka rohlíku a nahoru dám půlku hroznového vína nejlépe červené,pak ji u nás doma jedi i ti co normálně nejí Nivu
Je to super!!!!
Když vynecháme tatarku a pomazánkové máslo, přidáme strouhaný eidam a trošku mleté papriky a naplníme tím zelené dlouhé papričky pokapeme olivovým olejem a dáme zapéct je to vynikající, jak teplé tak studené.
Pomazánka je moc dobrá, vyzkoušeli jsme i na topinky, byla to pochouta. Ale je dobrá i jen tak na pečivo. Dala jsem, tak jako Zuzka, tvaroh místo másla a je to moc, moc dobré.
tato pomazánka je perfektní,ale já tam máslo nepřidávám.Dávám do ní ještě tvaroh je to lepší.
Pomazánka je výborná, je dobře zvolená kombinace surovin. Na pomněru nezáleží.Je hodně pikantní.Dala jsem více pom. másla, méně čecneku a nivy. Všem moc chutnali i dětem.
Tuto pomazánku mám nejraději. Používám ji i na jednohubky a ozdobím ananasem nebo vlašských ořechem. Každé pak chutná jinak.
Ja by som kt omu pridal este mladu nakrajanu cibulku a bolo by to dokonale...
Je vyborna,uchvatna,spickova ale jeste jsem ji nejedl!
je to dobry
Tuto pomažánku mě naučila má tchýně.Všichni, komu jsem ji předložila ji příště vyžadují znovu. Lepší neznám,ta kombinace je úžasná.
tato pomazánka je nejlepší co sem gdy jedl
Jednoduchá, rychlá a vynikající!
Tuto pomazanku zboznuji! je tak lahodna a ten cesnek... hmmm
lepší je nivu nechat trochu uležet .