Do studené vody dáme vařit maso, aby vývar byl silný. Pak maso vyjmeme, do vývaru dáme utřený česnek se solí a koření, přidáme na proužky nakrájenou šunku a krátce povaříme. Čím déle vaříme, tím je chuť česneku slabší.
2
Chleba nakrájíme na kostičky a v troubě nasucho opečeme dozlatova. Hotový vývar dáme do hrnečku přidáme podle chutí nahrubo nastrouhaný tvrdý sýr a kruspičky chleba. Podle chuti můžeme dát i pažitku. Je to vynikající, ale vývar musí být opravdu silný.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radical
|26. 1. 2013 17:59
ne možná, ale určitě... jinak pokud ti v ingrediencích pro česnekovou polívku chybí česnek, můžeš klíďo zkusit třeba pistáciovou zmrzlinu, nebo chcíplého krtka :-)))))))