Mohlo by se to upéct i v troubě ? A cibuli naskládat nahoru hned ???
Při smažení se maso připalovalo, možná to bylo ne moc kvalitní pánvičkou, ale chuťově to bylo moc dobré.
Jídlo jsem dělala minulý týden, moc nám chtnělo, neboť česnek je u nás ingredience No1 ;-) . Vřele doporučuji všem masožroutům jako já :-)
Dělala jsem dnes z poloviční dávky (naloženo včera), moc dobré. Do vzniklého výpeku jsem namačkala vařené brambory, taky moc dobré - i ony chutnaly po česneku.
Moc mi chutnalo , zase nová ,,chutˇ,, , dělala jsem v teflonové pánvi , takže žádné připalování !
tak jsem se trochu bála vyzkoušet tenhle recept po komentáři paní Di. dneska jsem ale přesto vyzkoušela - radši jsem vzala titanovou pánev... no a výsledek vynikající! dělala jsem s pečenýma bramborama a úspěch se dostavil .)
Skvělý recept, dělávala jsem ho také, jen s plnotučnou hořčicí a bez tatarky. Má jen jednu chybu: Česnek a mléko, které plátky při smažení vypustí, udělají na povrchu pánvičky černý povlak, takže ji musíte jít předpečením druhé várky vydrbat. I když třeba teď už to nějaký moderní povrch zvládne lépe.