Děkuju.. naprosto výborná. Nic jsem nezměnil a z kcoviny mě vytáhla po pár lžičkách ;-)
to musí být fuuuuuuj s Masoxem! Bleeeeeeeeeeeee
no tak to je hold upravena ceska cesnecka :-) s masoxem noo
No, fakt nevim co v "český česnečce" dělá MASOX ! :-$ :-X
...použil jsem vývar s uzeného masa místo masoxu. V ,,Klasické česnečce,, jsou navíc ještě krutony z chleba ;-) :-P :-D .
to je ta pravá česnečka , jen si li dovedu představit servírovanou ve vydlabaným chlebu ,bra vo <3
mohu se zeptat,prosím na jak přesně dlouho to celé je potřebuji to nutně vědět. Prosím odpovězte na email:rk-dog@seznam.cz Díky
Zase to slovíčkaření, co je a co není česnečka.Na česnečku je prostě spousta variací a nevidím důvod, proč by všechny neměly být dobré, jen si vybrat podle momentální chuti a času - s brambory nebo bez, s krutony, s topinkou...Zkuste i "Česnečku pana Fořta", je skvělá. Já osobně jdu zítra do česnečky se sýrem na kostky :-)
Výborná. Nedávám masox, dala jsem místo toho trochu koření Wurzl (žluté) a byla také výborná. Budu vařit. Rychlé, jednoduché.
Halejte se já jí prostě dělám takhle, chutná mi a tečka :-)
Já zas do česnečky nedávám ani masox, ani vejce, ani majoránku, ani pepř, ani sýr. Brambory + nejrůznější zeleninu + nať samozřejmě ano, někdy i nadrobno pokrájenou šunku apod.
Do česnečky patří česnek . . . :-)))) Souhlasím s Milenou se sýrem na kostky je výborná a taky se šunkou a pórkem . . . :-))
teraz ked sme boli na slvoensku, tak v jednej restike nam dali cesnacku, tak, ze ten syr nebol postruhany, ale nakrajany na kococky. boli sme tym nadseny. nam strasne vzdy prekazalo, ze sa ten syr tahal kadejako z taniera na lyzicu a do ust a tak....a takto ked to bolo na tie kocky...nic.....bolo to vyborne a uz budem robit iba tak. ja do cesnacky nedavam zemiaky. je pravda, ze ju varievam vacsinou iba vtedy ked sme prechladnuty...vtedy si ju vlejeme do pollitroveho hrnceka a pijeme horucu...no a v restikach ju podavaju s krutonkami, takze tie zemiaky, by tam boli asi naviac.
Ja si myslím, že zemiaky patria do cesnačky,robím ju tak, že do vody dám variť zemiaky,osolím okorením , pridám majoránku a rozotretý cesnak ,povarím.Na oleji opražím starší chlieb pokrájaný na menšie kocky do chrumkava a vložím do taniera a zalejem polievkou.Opečený chlieb polievku zároveň aj omastí.Takto ju robievala moja mama a teraz aj ja.
Já vařím česnečku klasicky a nedávám masox.Zavařím trochu hrubé krupice
No, brambory tam buďto dát můžete nebo taky ne! Je více druhů česnečky. Já osobně, když chci být s tím dřív hotová, tak tam brambory nedávám a vůbec nic se nestane. Takže to je na každém. A ty vykřičníky u Wendy mi přijdou celkem zbytečný!
Tak patří tam ty brambory nebo ne?Já bych souhlasila,protože tuto verzi používám dlouho pod názvem-jemná česnečka-jen s tím rozdílem,že polovinu těch vaře.brambor rozmačkáte s kouskem másla a deci mléka na bram.kaši a vrátíte zpět do polévky.Je to holt další varianta po česku a moc dobrá.Ne tak agresivní.
Brambory tam teda patri...
Patří tam brambory!!!!!
Do česnečky nepatří brambory!!!!!!!!