• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Česnečka, která se nevaří
Napište svůj komentář k receptu

Česnečka, která se nevaří

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Česnečka, která se nevaří
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • majoránka
    • sýr
    • šunka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • zeleninový vývar
    • chleba opečený

Postup přípravy receptu

1
Pokud vařím k obědu jako přílohu brambory, tak udělám tuto rychlou polévku.
2
Do hrnce dám olej, prolisovaný česnek, majoránku, a šunku nakrájenou na nudličky a zaliji vařící vodou z brambor.
3
Zvlášť do misky dám na oleji opečené kostičky chleba a zasypu sýrem. Nedávám přímo do polévky, protože než se sní, tak se chleba rozmočí. Každý si postupně nabírá sám.
4
Množství surovin neuvádím, každý si dá podle svého.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Bublanina, která dlouho vydrží jako…

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Nejlepší sekaná na světě, která…

Rajská omáčka, která se musí povést

Rajská omáčka, která se musí povést

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iva, londyn | 26. 6. 2007 22:55

    vyzkousela jsem, bylo to bezva a melo to uspech i meho italskeho pritele a to jsem zapomela majoranku, takze priste to bude jeste lepsi

  • Anonym | 25. 6. 2007 16:22

    já dávám ten česnek až na konec pak ta česnečka má teprve tu svojí chuť

  • Petr Kucín | 25. 6. 2007 15:35

    Já si z mého mládí pamatuju ještě jednoduší čwsnečku - na talíři jsme utřeli máslo nebo sádlo s česnekem a zalili kmínovým vývarem a taky nám chutnalo.

  • Miroslava Severová | 4. 12. 2006 08:29

    Já česnek prolisuji, dám na prkýnko přidám sůl,pepř a majoránku a vše pěkně kulatým nožem utřu, chutě se tak výborně spojí a chuť je ještě lepší.

  • Olga Lešáková | 26. 6. 2006 13:27

    Skvělé, ještě bych přidala nadrobno nakrájené kopřivy.

  • Anonym | 26. 6. 2006 12:23

    Tohleto je právě ten klasický oukrop (jak šla Prokopka pro Prokopa)! Já dávám všechno přímo na talíř (vyjma opečeného chleba) a zaleju vodou z brambor...Nejoblíbenější polévka mého muže.

  • Žaneta Jemalová | 19. 6. 2006 07:59

    Dávam za pravdu. Táto polievka je skvelá. Ja ju robím zo zeleninového vývaru. Do vriaceho vývaru dám prelisovaný cesnak a odstavím.Ostatný postup je rovnaký. Skoro žiadna robota a výsledok skvelý.

  • Alka K. | 16. 3. 2006 19:42

    Na tuhle polévku mám bezva vzpomínky z dětství, když nám ji taťka vaříval. Je skvělá. Zasytí a ještě léčí.

  • Jitka Malinová | 16. 3. 2006 13:05

    Taky si při nachlazení dělám rychlou česnečku, jen místo oleje dávám sádlo. Ideální na 1 - 2 porce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Majoránka Olivový olej Šunka Sýr Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Čočka s vejcem a párkem

Čočka s vejcem a párkem

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

79
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
68
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
66
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
54
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Adam Mišík po rozchodu s Natálkou: Ve Varech ve varu s jinou kočkou!

Adam Mišík po rozchodu s Natálkou: Ve Varech ve varu s jinou kočkou!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Česnečka, která se nevaří
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact