• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • České lasagne :)
Napište svůj komentář k receptu

České lasagne :)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
České lasagne :)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny vřetýnka
    • šunka
    • cibule
    • česnek
    • kečup - jemný
    • smetana
    • sýr
    • koření

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme - např. grilovacím kořením, ale záleží na vás.
2
Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam.
3
Do připravené zapékací misky damá vrstvu těstovin, vrstvu směsi se šunkou to opakujeme až do pol. vrstvy těstovin. Nakonec zalejeme smetanou se sýrem.
4
Zapékáme asi 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

České buchty

České buchty

České perníčky bez vážení

České perníčky bez vážení

České kuře pečené

České kuře pečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • yeaH! | 2. 1. 2014 11:00

    máš pravdu! :-D ten kdo bude kamenovat tak je mršina :D :-X

  • souhlasim | 7. 12. 2012 17:46

    už od přečtení názvu jsem si tipnul, že nastrouhaný sýr bude Eidam a místo rajčat bude kečup, ale doufal jsem, že to bude dle hodnocení jinak....bohužel neni. Dávat do lasagní grilovací koření místo tymiánu, bazalky, oregána.....to je prachsprostý prasení....místo abych si udělal bešamel tam cpát smetanu....velebnosti, jdu blejt..

  • WTF | 4. 9. 2011 12:08

    Tenhle recept bych smazal... to nemá s lasagnema nic společného!! :-$ -.- Klidně mě ukamenujte můj názor :-|

  • Lucie Jiránková | 24. 1. 2010 09:41

    prosím a kolik se toho všeho dává?

  • Michaela Novotná | 31. 3. 2009 20:12

    Děkuji za výborné jídlo. Přidala jsem ještě žampiony a okořenila Podravkou - ještě teď se mi dělají boule za ušima :-) O manželovi ani nemluvě!

  • Simona Nálepková | 29. 1. 2009 15:19

    No, já souhlasím s holkama! je jedno jaký těstovinky.. Prostě se stane, že klasický placičky na lasagne mít doma nebudete.. (já je mám, ale záměrně) a zkusím to s nimi. A vím, že až bude zas nouze o nějaký rychlý a dobrý recept z těstovin, vrátím se sem a ráda!!!

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 19:26

    Co se týká lasagní-těsta,dělávám si ho doma sama,s použitím celozrnné mouky.Nemůžu si stěžovat,jídlo z nich je vždy dobré,jen je ta 'tvorba lasagní' trochu pracnější...Tenhle recept brzy vyzkouším právě s těmi domácími :c)

  • Jana Sajdlová | 9. 5. 2008 19:03

    Já jsem použila klasické lasagne a bylo to výborné.

  • Di | 28. 2. 2008 19:30

    No to bude neštěstí, když se zamění suroviny a vznikne něco jiného! To je snad při vaření normální a dokonce žádoucí, aby vznikly nové dobroty, ne? Ostatně jako česká improvizace. V německé menze (vaří skvěle) jsem jedla lasagne a vůbec nebyly z plátů těsta, ale z jakýchci těstovinových kroužků. AŤ žijí inovace!

  • nunu | 28. 2. 2008 16:45

    Vubec Vas nechapu o cem se tady dohadujete!Me to prijde jako dobrej napad!Urcite to dnes udelam,protoze jsem zvedava a jinak,kdyby tam byl napis zapecene testoviny,asi bych se na to vubec nepodivala,jsem rada,ze tam byl nazev lasagne.Jó,ceska kuchyn je nejlepsi!INPROVIZACE DAMY!

  • Anonym | 11. 2. 2008 15:50

    ja to zkusim a uvidim

  • mia | 11. 2. 2008 09:53

    šmarjáá,těstoviny a nebo lasagne..obojí je jedno těsto,jen jedno v placatější podobě.hlavní je výsledná chuť a zpěv chuťových pohárků.nebuďte malicherné dámy:-))

  • Anncza | 10. 2. 2008 22:19

    Kdybych věděla,že se trhne taková diskuse,tak napíšu zapečené těstoviny....je to nadsázka, tak se toho,tak nechytejte je to dle chuti!!!ingredience se mohou vzájemně zaměňovat...těstoviny má doma každy,ale lasagne ne....

  • Anonym | 8. 2. 2008 20:45

    No ale keď to majú byť lasagne, tak nech sú to lasagne a nie iné cestoviny, to potom keď sa budú zamieňať suroviny , môže vzniknúť úplne niečo iné aj keď ide v tomto recepte o cestoviny.

  • juli | 8. 2. 2008 18:22

    Taky jsem to pochopila jako nadsazku, myslim ze kazdej vi jak vypadaji lasagne, tak nechapu proc to tady tak resite..

  • Anonym | 8. 2. 2008 16:59

    A naví jem napsala ingredience dle chuti čili simůžete koupit panzani plátky na lasagne udělat dle návodu dát plát vrstvu omáčky bešamel nebo smetanu se ýrem a tak pokračovat princip je stejný...

  • Anncza | 8. 2. 2008 16:57

    To je nadsázka proto je tam smajlík dámy:)

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2008 10:55

    Recept může být dobrý ale proč dáváte zavádějící název? Lasagne jsou široké ploché těstoviny, které se prokládají, kdežto vřetýnka (fusill)i. se tekto neprokládají (snad se dají pouze vrstviit). To co uvádíte má blíže k českým šunkoflekům.

  • Evangelina Ciprová | 8. 2. 2008 00:59

    Přesně tak. Jako zapékané těstoviny to může být dobré, ale s lasagnemi to nemá nic společného.

  • Anonym | 7. 2. 2008 18:22

    Tak toto teda má daleko od lasaní.

  • Dana | 7. 2. 2008 08:01

    Tohle jsou spíše zapečené těstoviny,než lasagne.Zkuste doma udělat nudlové těsto,vyválet ho na pláty,pak ho prokládat zeleninovo(masovou)směsí a místo smetany se sýrem použít sýrový bešamel.V zapékací míse pod pokličkou se z toho utvoří 'lasagne po česku'.:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Smetana Šunka Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Kapustové placičky

Kapustové placičky

Karibská kuřecí stehna

Karibská kuřecí stehna

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Angreštové / rybízové knedlíky

Angreštové / rybízové knedlíky

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

94
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
66
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
62
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
50
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Krutý návrat ze Survivora: Aneta se rozvádí!

Krutý návrat ze Survivora: Aneta se rozvádí!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • České lasagne :)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact