• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • České lasagne :)
Napište svůj komentář k receptu

České lasagne :)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
České lasagne :)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny vřetýnka
    • šunka
    • cibule
    • česnek
    • kečup - jemný
    • smetana
    • sýr
    • koření

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme - např. grilovacím kořením, ale záleží na vás.
2
Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam.
3
Do připravené zapékací misky damá vrstvu těstovin, vrstvu směsi se šunkou to opakujeme až do pol. vrstvy těstovin. Nakonec zalejeme smetanou se sýrem.
4
Zapékáme asi 20-30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

České buchty

České buchty

České perníčky bez vážení

České perníčky bez vážení

České kuře pečené

České kuře pečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • yeaH! | 2. 1. 2014 11:00

    máš pravdu! :-D ten kdo bude kamenovat tak je mršina :D :-X

  • souhlasim | 7. 12. 2012 17:46

    už od přečtení názvu jsem si tipnul, že nastrouhaný sýr bude Eidam a místo rajčat bude kečup, ale doufal jsem, že to bude dle hodnocení jinak....bohužel neni. Dávat do lasagní grilovací koření místo tymiánu, bazalky, oregána.....to je prachsprostý prasení....místo abych si udělal bešamel tam cpát smetanu....velebnosti, jdu blejt..

  • WTF | 4. 9. 2011 12:08

    Tenhle recept bych smazal... to nemá s lasagnema nic společného!! :-$ -.- Klidně mě ukamenujte můj názor :-|

  • Lucie Jiránková | 24. 1. 2010 09:41

    prosím a kolik se toho všeho dává?

  • Michaela Novotná | 31. 3. 2009 20:12

    Děkuji za výborné jídlo. Přidala jsem ještě žampiony a okořenila Podravkou - ještě teď se mi dělají boule za ušima :-) O manželovi ani nemluvě!

  • Simona Nálepková | 29. 1. 2009 15:19

    No, já souhlasím s holkama! je jedno jaký těstovinky.. Prostě se stane, že klasický placičky na lasagne mít doma nebudete.. (já je mám, ale záměrně) a zkusím to s nimi. A vím, že až bude zas nouze o nějaký rychlý a dobrý recept z těstovin, vrátím se sem a ráda!!!

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 19:26

    Co se týká lasagní-těsta,dělávám si ho doma sama,s použitím celozrnné mouky.Nemůžu si stěžovat,jídlo z nich je vždy dobré,jen je ta 'tvorba lasagní' trochu pracnější...Tenhle recept brzy vyzkouším právě s těmi domácími :c)

  • Jana Sajdlová | 9. 5. 2008 19:03

    Já jsem použila klasické lasagne a bylo to výborné.

  • Di | 28. 2. 2008 19:30

    No to bude neštěstí, když se zamění suroviny a vznikne něco jiného! To je snad při vaření normální a dokonce žádoucí, aby vznikly nové dobroty, ne? Ostatně jako česká improvizace. V německé menze (vaří skvěle) jsem jedla lasagne a vůbec nebyly z plátů těsta, ale z jakýchci těstovinových kroužků. AŤ žijí inovace!

  • nunu | 28. 2. 2008 16:45

    Vubec Vas nechapu o cem se tady dohadujete!Me to prijde jako dobrej napad!Urcite to dnes udelam,protoze jsem zvedava a jinak,kdyby tam byl napis zapecene testoviny,asi bych se na to vubec nepodivala,jsem rada,ze tam byl nazev lasagne.Jó,ceska kuchyn je nejlepsi!INPROVIZACE DAMY!

  • Anonym | 11. 2. 2008 15:50

    ja to zkusim a uvidim

  • mia | 11. 2. 2008 09:53

    šmarjáá,těstoviny a nebo lasagne..obojí je jedno těsto,jen jedno v placatější podobě.hlavní je výsledná chuť a zpěv chuťových pohárků.nebuďte malicherné dámy:-))

  • Anncza | 10. 2. 2008 22:19

    Kdybych věděla,že se trhne taková diskuse,tak napíšu zapečené těstoviny....je to nadsázka, tak se toho,tak nechytejte je to dle chuti!!!ingredience se mohou vzájemně zaměňovat...těstoviny má doma každy,ale lasagne ne....

  • Anonym | 8. 2. 2008 20:45

    No ale keď to majú byť lasagne, tak nech sú to lasagne a nie iné cestoviny, to potom keď sa budú zamieňať suroviny , môže vzniknúť úplne niečo iné aj keď ide v tomto recepte o cestoviny.

  • juli | 8. 2. 2008 18:22

    Taky jsem to pochopila jako nadsazku, myslim ze kazdej vi jak vypadaji lasagne, tak nechapu proc to tady tak resite..

  • Anonym | 8. 2. 2008 16:59

    A naví jem napsala ingredience dle chuti čili simůžete koupit panzani plátky na lasagne udělat dle návodu dát plát vrstvu omáčky bešamel nebo smetanu se ýrem a tak pokračovat princip je stejný...

  • Anncza | 8. 2. 2008 16:57

    To je nadsázka proto je tam smajlík dámy:)

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2008 10:55

    Recept může být dobrý ale proč dáváte zavádějící název? Lasagne jsou široké ploché těstoviny, které se prokládají, kdežto vřetýnka (fusill)i. se tekto neprokládají (snad se dají pouze vrstviit). To co uvádíte má blíže k českým šunkoflekům.

  • Evangelina Ciprová | 8. 2. 2008 00:59

    Přesně tak. Jako zapékané těstoviny to může být dobré, ale s lasagnemi to nemá nic společného.

  • Anonym | 7. 2. 2008 18:22

    Tak toto teda má daleko od lasaní.

  • Dana | 7. 2. 2008 08:01

    Tohle jsou spíše zapečené těstoviny,než lasagne.Zkuste doma udělat nudlové těsto,vyválet ho na pláty,pak ho prokládat zeleninovo(masovou)směsí a místo smetany se sýrem použít sýrový bešamel.V zapékací míse pod pokličkou se z toho utvoří 'lasagne po česku'.:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Smetana Šunka Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Celerový salát

Celerový salát

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Výborná pizza

Výborná pizza

Koláč s kuřecím masem a olivami

Koláč s kuřecím masem a olivami

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

44
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
43
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
36
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • České lasagne :)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact