• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Červené zelí II.
Napište svůj komentář k receptu

Červené zelí II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červené zelí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks červené zelí hlávka cca 1,3 kg
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks jablka oloupaná, na drobno nakrájená
    • 1
      ks cibule nakrájená
    • pepř mletý
    • sůl
    • 50
      ml cukr
    • 125
      ml voda
    • 50
      ml ocet

Postup přípravy receptu

1
Pokrájené zelí dáme do kastrolu společně s jablky, cibulí, cukrem, octem, sádlem, solí a pepřem. Dobře promícháme, přilijeme vodu a přivedeme do varu. Oheň zmírníme, zelí přikryjeme a dusíme asi hodinu za občasného míchání.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 2. 2017 22:15

    Dělám to jako Terezka - na sádle osmahnu cibuli, přidám najemno krájené zelí, posolím, přidám kmín a dusím. Když je skoro hotové, vmíchám nahrubo nastrouhaná jablka, která zelí zahusí, připadně přidám tak půl lžíce hladké mouky smíchané s trochou vody a povařím. Když je zelí měkké, dochutím tak čajovou lžičkou octa a půl lžicí cukru, případně dosolím.

  • rûze | 8. 7. 2013 14:50

    diky du skusit vasi :-[

  • Tereza J. | 26. 11. 2008 13:36

    Ja robím červenú kapustu tak, že orestujem na troche oleja narezanú cibuľu, pridám na tenké rezance narezanú červenú kapustu, osolím, ochutím celou rascou a podusím. Kapusta pustí šťavu, v prípade potreby len trošilinka vody. Dusím do mäkka, ale chrumkava. 1 hod to je veľa. to sa kapusta rozvarí. Potom ochutím octom a cukrom, tak , aby mala príjemnú sladkokyslú chuť. Keďže nepridávam vodu, nie je jej nadmerné množstvo.

  • Ivana Samcová | 26. 11. 2008 05:43

    Chtěla jsem se zeptat, toto zelí se už nemusí zahušťovat? Nebude to řídké? Díky za odpověď. Zdravím. Ivana

  • Olga . | 25. 11. 2008 21:41

    Promiňte, já bych dusil pouze doměkka :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Zeleninové Oběd Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené zelí Cibule Cukr Jablka Ocet Pepř mletý Sádlo Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Muffiny

Muffiny

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Avokadová pomazánka s uzeným lososem

Debrecínská polévka se zeleninou

Debrecínská polévka se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

28
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
19
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Vařený krém na dorty,…
18
Kuře na paprice
Kuře na paprice
17
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz V Koktovi bouchly saze: Ty vopice ze Švýcarska, do toho ti je hov*o!

V Koktovi bouchly saze: Ty vopice ze Švýcarska, do toho ti je hov*o!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Iva Kubelková má po starostech s krásnou dcerou: Natálka už má jiného!

Iva Kubelková má po starostech s krásnou dcerou: Natálka už má jiného!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

Další doporučené recepty:

Červená tofu pomazánka
Červená tofu pomazánka
Červené fazole s kuřecím masem
Červené fazole s kuřecím masem
Červené špagety
Červené špagety
Červené zelí s jablky
Červené zelí s jablky
Červený boršč oblast Žitomír
Červený boršč oblast Žitomír
Červený rybíz ala brusinky
Červený rybíz ala brusinky
  • Recepty.cz
  • Červené zelí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact