• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
Napište svůj komentář k receptu

Červené zelí - dobré

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červené zelí - dobré
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • bílé zelí
    • 0,75
      kg vepřová plec nebo vepřového kolene
    • kmín
    • 3
      plechovka rajský protlak
    • olej
    • mouka
    • vegeta
    • masox hovězí
    • sůl
    • cukr
    • ocet
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Na zpěněné cibuli nakrájené nadrobno orestujeme maso, které jsme nakrájeli na kostky. Podlijeme mírně vodou a dusíme do poloměkka. Poté přidáme k masu nakrájené hlávkové zelí, kmín, bujon a trochu vegety. Dolejeme vodou, aby bylo zelí skoro ponořené. Až vše bude měkké, tak přidáme rajský protlak a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Dochutíme trochou soli, cukru a octa. Konzistence by neměla být příliš hustá.
2
Podává se s houskovým knedlíkem, ale my to máme raději s chlebem. Zelí má jemnou sladkokyselou chuť a kdo ochutnal, tak byl mile překvapen.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 5. 11. 2006 15:59

    Protože mám ráda zeleninu,vyzkoušela jsem tento recept,ale vůbec mi nechutnal,připomínalo to něco jako segedín,ale sladký,přidala jsem šlehačku, to se snís dalo, ale určitě to nebudu zkoušet znovu.I když - chutě jsou různé.

  • Jana | 4. 11. 2006 00:30

    Zkuste přidat nakrájenou červenou papriku,případně kousek čerstvé feferonky.U nás se jí jedině s knedlíkem.

  • Lucie Harcová | 1. 11. 2006 16:35

    Mňam... a jedině s chlebem, černým, ať je to trochu zdravější. Knedlíky jsou na tloušťku :-)

  • Hana Rožníčková | 1. 11. 2006 09:41

    S knedlíkem si to představit dovedu, ale s chlebem... I když, každý máme jinou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Cukr Kmín Masox Mouka Ocet Olej Rajský protlak Sůl Vegeta Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Zapečené špagety II.

Zapečené špagety II.

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Ovocné želé s mascarpone

Ovocné želé s mascarpone

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

49
Čokoládovo-banánové muffiny
Čokoládovo-banánové…
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact