• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
Napište svůj komentář k receptu

Červené zelí - dobré

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červené zelí - dobré
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • bílé zelí
    • 0,75
      kg vepřová plec nebo vepřového kolene
    • kmín
    • 3
      plechovka rajský protlak
    • olej
    • mouka
    • vegeta
    • masox hovězí
    • sůl
    • cukr
    • ocet
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Na zpěněné cibuli nakrájené nadrobno orestujeme maso, které jsme nakrájeli na kostky. Podlijeme mírně vodou a dusíme do poloměkka. Poté přidáme k masu nakrájené hlávkové zelí, kmín, bujon a trochu vegety. Dolejeme vodou, aby bylo zelí skoro ponořené. Až vše bude měkké, tak přidáme rajský protlak a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Dochutíme trochou soli, cukru a octa. Konzistence by neměla být příliš hustá.
2
Podává se s houskovým knedlíkem, ale my to máme raději s chlebem. Zelí má jemnou sladkokyselou chuť a kdo ochutnal, tak byl mile překvapen.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 5. 11. 2006 15:59

    Protože mám ráda zeleninu,vyzkoušela jsem tento recept,ale vůbec mi nechutnal,připomínalo to něco jako segedín,ale sladký,přidala jsem šlehačku, to se snís dalo, ale určitě to nebudu zkoušet znovu.I když - chutě jsou různé.

  • Jana | 4. 11. 2006 00:30

    Zkuste přidat nakrájenou červenou papriku,případně kousek čerstvé feferonky.U nás se jí jedině s knedlíkem.

  • Lucie Harcová | 1. 11. 2006 16:35

    Mňam... a jedině s chlebem, černým, ať je to trochu zdravější. Knedlíky jsou na tloušťku :-)

  • Hana Rožníčková | 1. 11. 2006 09:41

    S knedlíkem si to představit dovedu, ale s chlebem... I když, každý máme jinou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Cukr Kmín Masox Mouka Ocet Olej Rajský protlak Sůl Vegeta Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky

Rychlá pikantní pomazánka na…

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Jogurtovo-jablečná bábovka

Jogurtovo-jablečná bábovka

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

90
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
41
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
36
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
31
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact