Rozpustíme 1-1/2 lžíce másla na pánvi na středním ohni. Přidáme papriky nakrájené na centimetrové proužky a za občasného míchání ponecháme 10 minut, až změknou. Přidáme zbylé 1-1/2 lžíce másla a oloupané hrušky nakrájené na čtvrtky a tenké plátky. Občas směsí zamícháme a přendáme do nahřáté mísy, kde ji posypeme sýrem. Nepotřebujeme kořenit ani solit.
2
Pokrm jako příloha vypadá nezvykle, ale chutná báječně k masitým pokrmům.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Nesvadbová
|20. 1. 2007 12:37
Zkusila jsem, snížila množstvý sýra asi o třetinu. Byla to opradu nezvykle chutná směs a to jsem přidala jen k teplým karbanákuům koupeným u "Nováka" s pečivem