RADA: Domácí zavařování je zase in – a ještě nikdy nebylo tak snadné!
Je výborná. Zavařuju pravidelně.
Tak už mám plnou zeleninovou bednu velkých sklenic a malou bedýnku od rajských, tech menších třídecových. Když jsem jí minule dělala, nevydrželi nám ani do jara, protože jediný kdo jí nejedl byl děda který řepu nesmí.
Řepu jsem dělala už víc než před měsícem a v sobotu jsem vezla pár skleniček mamce, která tenhle rok bohužel nic zavařovat nemohla. Jednu jsme hned otevřely a chutnala prý dokonce víc jak ta, kterou vždycky sama dělala a moc jí chválila. Tak děkuji za recept, pochvala od mamky je vždycky to nejvíc :)) .
Vynikajici.
Ještě jsem chtěla dodat, že v nálevu bych fenykl určitě nevynechávala. Je v něm vynikající!!!!!!!!
Děkuji za výborný recept :-))
Řepa je vynikající. Po dvou týdnech od zařazování jsme provedli povinnou degustaci a teď už se na kamnech vaří další řepa s nálevem. Děkuji za recept a doporučuji.
Podle rady "Ruženky z Moravy " jsem na 5 řep přidala jednu menší cukrovku. Mělo by to být sladké i bez přidání cukru. Včetně jemně postrouhaného domácího křenu. Dám vědět, jak to s přidáním cukrovky bude chutnat. Kitty