• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
Napište svůj komentář k receptu

Červená paprika jako Antipasta

autor: Daniela Gulyas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červená paprika jako Antipasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      ks paprika červená - 1-2 žlutá, je-li libo na barvu, pestrost
    • bazalka může být i petrželka

Postup přípravy receptu

1
Do rozehřáté trouby na plech (vysoký stupeň) dáme celé papriky a pečeme, dokud nazačnou černat. Párkrát otočíme. Necháme trochu vychladnout, oddělíme semínka a stáhneme vrchní kůži.
2
Do misky dáme protlačený česnek, olivový olej, trochu vody - je-li libo, bazalku. Na půlky nebo plátky přidáme nakrájenou papriku, osolíme, opepříme podle chuti.
3
Jestli máte rádi italskou kuchyni, budete milovat tento rychlý a jednoduchý recept. Já dělám vždy trochu více a potom přidávám do salátu, nudlí anebo k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Plněná paprika II.

Plněná paprika II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Gulyas | 10. 7. 2007 21:54

    Dekuji Ivano, ani se me nechtelo na Anonym odpovidat. Preji hezky den, Daniela

  • Ivana Přikrylová | 10. 7. 2007 10:46

    Anonyme - antipasta je italský výraz pro předkrm (jakýkoliv - nakl. papriky, různé saláty ale i ty vaše rybičky) :o)

  • Anonym | 9. 7. 2007 08:20

    Kde je ta antipasta? To snad byly - jsou rybičky se zeleninou!

  • Daniela Gulyas | 5. 7. 2007 17:12

    Dobry den Buchy, sterilizovat se nemusi !! Jsou v olivovem oleji, vydrzi asi tyden v lednici.--u me asi jenom par dni, protoze se po nich vzdycky "zaprasi" velmi rychle. Tak a stema kapiema nebo masityma paprikama jste me dostal(a),ja to tipnu na kapie-ziju v US a to co kupuju jsou "tluste"papriky-sladsi chuti. Zdravi Vas Daniela

  • Buchy | 4. 7. 2007 16:21

    Dobrý den, Danielo tato chuťka se nemusí sterilovat? A jak dlouho mi vydrží. Velice mne zaujal recept, neboť takovéto podobné dobrotky si také připravuji, je-likož je úžasné mít je vždy po ruce. Určitě vyzkouším. Ještě jeden dotaz: jsou lepší kápie, nebo masité papriky? Děkuji za nápad, zdraví Buchy

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Pečení Smažení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Makový jablečník

Makový jablečník

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

66
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
24
Poleva z "ledových kaštanů"
Poleva z "ledových…
23
Avignonský Rumpsteak s cibulí
Avignonský Rumpsteak s…
22
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Pomazánka z tvarůžků
Pomazánka z tvarůžků

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact