• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
Napište svůj komentář k receptu

Červená paprika jako Antipasta

autor: Daniela Gulyas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červená paprika jako Antipasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      ks paprika červená - 1-2 žlutá, je-li libo na barvu, pestrost
    • bazalka může být i petrželka

Postup přípravy receptu

1
Do rozehřáté trouby na plech (vysoký stupeň) dáme celé papriky a pečeme, dokud nazačnou černat. Párkrát otočíme. Necháme trochu vychladnout, oddělíme semínka a stáhneme vrchní kůži.
2
Do misky dáme protlačený česnek, olivový olej, trochu vody - je-li libo, bazalku. Na půlky nebo plátky přidáme nakrájenou papriku, osolíme, opepříme podle chuti.
3
Jestli máte rádi italskou kuchyni, budete milovat tento rychlý a jednoduchý recept. Já dělám vždy trochu více a potom přidávám do salátu, nudlí anebo k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Plněná paprika II.

Plněná paprika II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Gulyas | 10. 7. 2007 21:54

    Dekuji Ivano, ani se me nechtelo na Anonym odpovidat. Preji hezky den, Daniela

  • Ivana Přikrylová | 10. 7. 2007 10:46

    Anonyme - antipasta je italský výraz pro předkrm (jakýkoliv - nakl. papriky, různé saláty ale i ty vaše rybičky) :o)

  • Anonym | 9. 7. 2007 08:20

    Kde je ta antipasta? To snad byly - jsou rybičky se zeleninou!

  • Daniela Gulyas | 5. 7. 2007 17:12

    Dobry den Buchy, sterilizovat se nemusi !! Jsou v olivovem oleji, vydrzi asi tyden v lednici.--u me asi jenom par dni, protoze se po nich vzdycky "zaprasi" velmi rychle. Tak a stema kapiema nebo masityma paprikama jste me dostal(a),ja to tipnu na kapie-ziju v US a to co kupuju jsou "tluste"papriky-sladsi chuti. Zdravi Vas Daniela

  • Buchy | 4. 7. 2007 16:21

    Dobrý den, Danielo tato chuťka se nemusí sterilovat? A jak dlouho mi vydrží. Velice mne zaujal recept, neboť takovéto podobné dobrotky si také připravuji, je-likož je úžasné mít je vždy po ruce. Určitě vyzkouším. Ještě jeden dotaz: jsou lepší kápie, nebo masité papriky? Děkuji za nápad, zdraví Buchy

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Pečení Smažení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Kokosová očka

Kokosová očka

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Fenyklový salát s pomerančem

Fenyklový salát s pomerančem

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

67
Ořechové řezy s polevou z remosky
Ořechové řezy s polevou…
64
Jednoduchý jahodový koláč
Jednoduchý jahodový koláč
37
Kávovo-ořechové řezy
Kávovo-ořechové řezy
37
Bramborovo-zelný salát
Bramborovo-zelný salát
34
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz První slova Terezy Kostkové o svatbě: Nebyla tajná, byla intimní

První slova Terezy Kostkové o svatbě: Nebyla tajná, byla intimní

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact