Červenou čočku jsem vařila poprvé a zaskočila mne, jak rychle byla uvařená. Konec konců je to na fotce vidět, že jsem ji rozvařila ;-). Ale kombinace se sýrem byla výborná, ještě jsem ji nikdy nedělala a moc mi zachutnala.
Dana Vejrostová
|11. 11. 2009 12:08
Martine, moc děkuji za bezvadnej receptík. Dnes jsme měli k obědu. Přidala jsem ještě trochu cukety. Můj rok a půl starý synátor se jen oblizoval
Lenciak Lenciak
|6. 1. 2008 11:43
ideme si spravit na veceru
MartinV
|13. 2. 2007 11:33
Terezko, nejraději mám stejně neloupanou klíčenou, nejdříve si ji "vypiplám" v klíčicí misce a pak vařím a jím něco k čemu už mám vztah. Je to alespoň malá náhrada zahrádky (mám jen záhonek 1*4 m)
Tereza Jarčušková
|7. 2. 2007 06:54
Martine, červenú šošovicu treba variť kratúčko, potom je aj pekná ))
Martin Valový
|6. 2. 2007 16:16
Loupaná červená čočka po uvaření připomíná hrachovou kaši, proto zde používám raději neloupanou namočenou nebo naklíčenou čočku. V případě loupané ji však nenámečejte, a vařit ji stačí 3-4 minuty a nechat 5 minut dojít pod pokličkou.
Jaroslava Li
|6. 2. 2007 12:54
Jakou červenou čočku mohu použít, Martine, loupanou nebo neloupanou?