• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čertovský mls
Napište svůj komentář k receptu

Čertovský mls

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertovský mls
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek vepřové maso na nudličky, nejlépe nasoleného od včerejška
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks cibule větší
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks párky
    • 1
      špetka pepř celý
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Slaninu nakrájíme nadrobno a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli (komu větší kousky cibule vadí, tak jí nakrájí nadrobno) a orestujeme. Přidáme maso, párky na kolečka, česnek, kečup a koření. Podlijeme a dusíme, až je maso měkké. Potom trošku zahustíme moukou a ještě chvíli podusíme.
2
Podáváme s pečivem nebo s hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový mls s meruňkami

Borůvkový mls s meruňkami

Paprikový mls

Paprikový mls

Letní mls

Letní mls

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Isand | 29. 2. 2008 16:42

    přidala jsem ještě lžíci pikantní hořčice, pórek a zelenou papriku. Je to dobré i k bramboráku.

  • Lucie Harcová | 6. 11. 2006 08:06

    Den předem solím i kuře, pokud ho peču v celku a nikdy mi šťáva z kuřete nevytekla, totéž se týká i vepřového nebo hovězího masa, pokud nechci jinak kořenit a jen solím, zakápnu maso jemně olivovým olejem a je vždy křehké a šťavnaté.

  • eviku | 4. 11. 2006 22:22

    Souhlasím s Hankou, mám stejnou zkušenost. Něco jiného je zelenina, ta po osolení pouští vodu.

  • Hanka | 3. 11. 2006 10:10

    Neřekla bych, když si vyndám maso z mrazáku a dám si ho do ledeničky povolit, tak je pod ním loužička šťávy. Když ho po povolení naklepu a osolím, tak žádná loužička není, šťáva se drží v mase.

  • Ivana Přikrylová | 3. 11. 2006 10:05

    Pokud vím, tak se maso sice nakládá dopředu, ale nedoporučuje se solit den předem, protože sůl z něj vytáhne všechnu šťávu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hladká mouka Kečup - jemný Párky Pepř celý Slanina Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Koka dortík - rychle a snadno

Koka dortík - rychle a snadno

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…

Bramboračka - houbovačka

Bramboračka - houbovačka

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

136
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
130
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
59
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
52
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
49
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Čerstvý špenát
Čerstvý špenát
Čertíkova pomazánka
Čertíkova pomazánka
Čertovská omáčka
Čertovská omáčka
Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Červená čočka se sýrem
Červená čočka se sýrem
Červená čočka se zeleninou (salát)
Červená čočka se zeleninou (salát)
  • Recepty.cz
  • Čertovský mls
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact