• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
Napište svůj komentář k receptu

Čertovská jatýrka

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertovská jatýrka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • játra kuřecí (mohou být i věpřová či hovězí)
    • 1
      ks smetana
    • 2
      ks cibule
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji. Až zesklovatí přisypemě sladkou papriku se špetkou pálivé (nebo i chilli koření), chviličku osmahneme, aby paprika trošičku ztmavla.
2
Poté přidáme na kousky nakrájené játra a dusíme, jak jsme zvyklí. Až jsou jatýrka měkká přilejeme smetanu a popřípadě zahustíme.
3
Dosolíme a můžeme podávat jak rýží, tak brambory či hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Kuřecí jatýrka v košilce

Kuřecí jatýrka v košilce

Jatýrka v leču

Jatýrka v leču

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • linda klein | 29. 2. 2012 14:41

    Vynikajici! Rada se k receptu vracim.

  • Jitulín | 29. 10. 2011 12:49

    Právě jsme je dojedli, opravdu výborné, děkuji : :-)

  • yvvky | 8. 10. 2011 15:42

    Dobré. ;-) ;-) ;-)

  • zoula | 18. 3. 2011 08:13

    výborné, já dělala jako večeři s čerstvým chlebem - super ! Dnes se chystám vařit tyto čertovská jatýrka k obědu a jako přílohu hranolky! Děkuji za recept ;-)

  • Dyxi Dyxi | 4. 4. 2010 22:15

    Opravdu moc dobré.....

  • MIRKA AKRIM | 13. 1. 2010 11:35

    JATRA [VEPROVE I DRUBEZI] DELAVAM NA RUZNE ZPUSOBY,ALE SE SMETANOU JSEM TO NEZKOUSELA, MUZE TO BYT DOBRE, VYZKOUSIM.

  • Jan Kouba | 22. 9. 2009 07:55

    Paráda, nemá chybu;-)

  • jiří n. | 19. 4. 2009 11:16

    Velmi chutné - výborné - jednička s *

  • Agáta Sikorová | 29. 1. 2009 08:50

    Bylo to moc dobré, dokonce i syn, který není moc masojed a játra jedl poprvé, si přidal, děkuji.

  • Miroslav Fencl | 14. 9. 2008 16:43

    Vynikající! Já tam dávám ještě čínskou zeleninu

  • Vladislava Houdová | 20. 7. 2008 19:03

    Skvělý recept,dělám z dvojité dávky pro manžela a dva syny by to nestačilo,velmi děkuji za recept.Dávám 1*

  • jaroslav sagan | 13. 12. 2007 17:11

    mojemu synovi mu velmi chutily certovske jatyrka! ma 8 rokov / nfr vdaka za recept!

  • Jana z VM | 31. 10. 2007 09:00

    Máme moc rádi jakákoliv játra na jakýkoliv způsob. tento recept určitě brzo vyzkouším, s rýží :o) Díky za recept !

  • Monika | 30. 10. 2007 19:38

    Jsou vynikající! Moc jsme si pochutnali. Pokud máte rádi smetanové věci, určitě vyzkoušejte.

  • Stáňa V | 8. 9. 2006 16:32

    Včera jsem je dělala s rýží k večeři. Jsou strašně rychlá a dobrá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Hovězí Vepřové Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Játra Paprika - sladká Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Indické rybí kari

Indické rybí kari

Ovocno-tvarohový koláč

Ovocno-tvarohový koláč

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Mazané řízky

Mazané řízky

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Domácí tlačenka
Domácí tlačenka
15
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Co se děje s hvězdou Ulice? Krutá nemoc, rapidní úbytek váhy

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Denní horoskop na čtvrtek 16. 10. 2025: Kdo pocítí napětí ve vztazích a koho čekají velké změny?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

Bolek Polívka (76) po mrtvičce: Už ho převezli domů, ale… Potřebuje trvalou asistenci!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact