• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
Napište svůj komentář k receptu

Čertovská jatýrka

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertovská jatýrka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • játra kuřecí (mohou být i věpřová či hovězí)
    • 1
      ks smetana
    • 2
      ks cibule
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji. Až zesklovatí přisypemě sladkou papriku se špetkou pálivé (nebo i chilli koření), chviličku osmahneme, aby paprika trošičku ztmavla.
2
Poté přidáme na kousky nakrájené játra a dusíme, jak jsme zvyklí. Až jsou jatýrka měkká přilejeme smetanu a popřípadě zahustíme.
3
Dosolíme a můžeme podávat jak rýží, tak brambory či hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Kuřecí jatýrka v košilce

Kuřecí jatýrka v košilce

Jatýrka v leču

Jatýrka v leču

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • linda klein | 29. 2. 2012 14:41

    Vynikajici! Rada se k receptu vracim.

  • Jitulín | 29. 10. 2011 12:49

    Právě jsme je dojedli, opravdu výborné, děkuji : :-)

  • yvvky | 8. 10. 2011 15:42

    Dobré. ;-) ;-) ;-)

  • zoula | 18. 3. 2011 08:13

    výborné, já dělala jako večeři s čerstvým chlebem - super ! Dnes se chystám vařit tyto čertovská jatýrka k obědu a jako přílohu hranolky! Děkuji za recept ;-)

  • Dyxi Dyxi | 4. 4. 2010 22:15

    Opravdu moc dobré.....

  • MIRKA AKRIM | 13. 1. 2010 11:35

    JATRA [VEPROVE I DRUBEZI] DELAVAM NA RUZNE ZPUSOBY,ALE SE SMETANOU JSEM TO NEZKOUSELA, MUZE TO BYT DOBRE, VYZKOUSIM.

  • Jan Kouba | 22. 9. 2009 07:55

    Paráda, nemá chybu;-)

  • jiří n. | 19. 4. 2009 11:16

    Velmi chutné - výborné - jednička s *

  • Agáta Sikorová | 29. 1. 2009 08:50

    Bylo to moc dobré, dokonce i syn, který není moc masojed a játra jedl poprvé, si přidal, děkuji.

  • Miroslav Fencl | 14. 9. 2008 16:43

    Vynikající! Já tam dávám ještě čínskou zeleninu

  • Vladislava Houdová | 20. 7. 2008 19:03

    Skvělý recept,dělám z dvojité dávky pro manžela a dva syny by to nestačilo,velmi děkuji za recept.Dávám 1*

  • jaroslav sagan | 13. 12. 2007 17:11

    mojemu synovi mu velmi chutily certovske jatyrka! ma 8 rokov / nfr vdaka za recept!

  • Jana z VM | 31. 10. 2007 09:00

    Máme moc rádi jakákoliv játra na jakýkoliv způsob. tento recept určitě brzo vyzkouším, s rýží :o) Díky za recept !

  • Monika | 30. 10. 2007 19:38

    Jsou vynikající! Moc jsme si pochutnali. Pokud máte rádi smetanové věci, určitě vyzkoušejte.

  • Stáňa V | 8. 9. 2006 16:32

    Včera jsem je dělala s rýží k večeři. Jsou strašně rychlá a dobrá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Hovězí Vepřové Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Játra Paprika - sladká Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Jablíčková rychlovka

Jablíčková rychlovka

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

221
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
64
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
55
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
53
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
52
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact