Vše smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme na 180 C. Vychladlý koláč potřeme pikantní marmeládou a polijeme polevou.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena z JM
|27. 7. 2010 06:45
Opravte mi,prosím,v předešlém komentáři slovo "porvé".Patří tam samozřejmě "poprvé".Díky.
Zdena z JM
|27. 7. 2010 06:30
Mně taky vadí tyto názvy pokrmů.Ale vím,že někdo se v tom vyžívá.Třeba moje tchýně nepeče na Vánoce marokánky,ale "kočičí hovínka".Když mi to porvé řekla,tak mě na marokánky,které mám jinak moc ráda,přešla chuť.
degustátor degustátor
|27. 7. 2010 00:22
no no, vařené žaludky a střeva plněná vnitřnostma (alias držková a jitrnice) to si dáte, aj žáby a šneky tu vaříte a najednou vám vadí čisté čertí hovno ... :-D jak jste tu už psala paní Zoro, nehaňte dokud neochutnáte :-))))
Zora Manasová
|27. 7. 2010 00:09
Ako som už hovorila, ide to tu dole vodou.
degustátor degustátor
|26. 7. 2010 23:48
Tohle není žádný pravý čertovo lejno! To je jen náhražka. Už ste někdy jedli pořádný čerstvý lejno vod čerta? Nejlepší je ještě teplý, hned když ho vysere, stačí přistrčit talíř pod zadnici... to je pak žrádlo!!!!