• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čertí pomazánka na topinky
Napište svůj komentář k receptu

Čertí pomazánka na topinky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertí pomazánka na topinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      ks pálivá paprika
    • 4
      stroužek česnek 3-4
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g paprikový bok

Postup přípravy receptu

1
Bok umeleme, přidáme prolisovaný česnek, hořčici, sůl, papriku a dobře promícháme. Mažeme na horké topinky a zapíjíme pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perníčky - čerti

Perníčky - čerti

Sýrová pomazánka na topinky

Sýrová pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Uchnarova | 15. 4. 2007 10:13

    je fakt super

  • LF.Altmann | 24. 1. 2007 16:18

    Ano, ano, to jsem si pochutnal, ale zkoušel jsem trochu experimetovat, bůček jsem upekl na cibulki a česneku, ještě teplý i s trochou pečené cibule pomlel a dale jsem postupoval dle receptu, namazal na chlebam ozdobil, je možno kousek rajčátka kousek papriky, okurka ster, proistě zde je možno experimentovat a k tomu sklenice piva, v mém případě FRAKOVKA, no dámy kdo chcete mít spokojené manželství udělůejte to také a nezapomeňte na to pivo či víno, jistě si dáte také a budete spokojeni.Velmi dobré

  • Alena Bezoušková | 21. 1. 2007 16:06

    je to moc dobré, doporučuji dát víc česneku!

  • Jitka H. | 17. 1. 2007 08:10

    Prosím dává se tam paprika nebo paprika-koření?

  • Pastis Petite | 15. 1. 2007 17:27

    Je to báječné! A k tomu pivečku i štamprlička slivovice neškodí, aby se ten čert vyhnal!

  • Petr Šupa | 9. 1. 2007 19:54

    Je to dobré dal jsem tam extra pálivou hořčici a čerti běhali okolo

  • Anonym | 8. 1. 2007 23:33

    To je fakt, mastné, ale dobroučké

  • kiki | 8. 1. 2007 19:35

    Ono vždycky to, co "dobře klouže do krku" (je trošku mastnější) - chutná TUZE dobře!!!

  • Jana Navrocka | 25. 9. 2006 17:36

    Pomazánka je výborná, všichni ji chválili.

  • zdenek | 16. 6. 2005 21:45

    řeknu vám kouknul sem se koupil udělal snědl no spíš sežral a umíral jak to bylo super

  • Míla:K | 15. 6. 2005 16:24

    perfektní,jak píše anonym-nezdravé,nedietní,ale móóóc dobrá!!!

  • Ivan Jonis | 7. 12. 2004 02:26

    vyskúšal som to je to dobré aj v SR

  • Anonym | 19. 10. 2004 19:36

    Nezdravé, nedietní, ale dobréééééé!!!

  • Lubor | 20. 9. 2004 19:25

    Pavla má pravdu, je to málo prorostlý uzený bůček obalený v paprice, sežene se v každé masně i balený v supermarketu. Musí se vybrat ten co má hodně masa a ne hodně tlustého. Kdo nechce moc tlusté doporučuji ať to udělá z kladenské pečeně a přidá více papriky. Mám to vyzkoušené a chutná nám to.

  • Pavla | 20. 9. 2004 14:43

    bok je bůček ne ? Prodává se to jako uzenina. Je to vlastně něco jako anglická slanina, ale obalená v paprice. A masitý znamená, že to nemá být moc tučný.

  • láďa | 18. 9. 2004 22:16

    Hrozné , hrozné

  • Vaclav Dubsky | 18. 9. 2004 06:38

    Co to je "masity paprikovy bok"? Ten vyraz jsem nikdy neslysel.

  • Lubor | 23. 6. 2004 21:04

    Není to sice dietní, ale je to špica!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hořčice Pálivá paprika Paprikový bok Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Nakládané maso

Nakládané maso

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

81
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
28
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
25
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
21
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
20
Yellow Apple
Yellow Apple

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Čertí pomazánka na topinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact