• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
Napište svůj komentář k receptu

Černo-bílé kokořezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Černo-bílé kokořezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek olej
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Krém
    • 1
      kostka máslo
    • 2
      balení tučný tvaroh
    • 150
      g kokos
    • 200
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vše smíchat a na plechu upéct.
2
Na částečně vychladlý upečený korpus namažeme rybízovou zavařeninu(nemusíme) a necháme vychladnout.
3
Mezitím si připravíme krém: do tvarohů si vmícháme kokos aby zvláčněl. Vyšleháme máslo s cukrem a postupně vešleháme tvarohy. Natřeme na korpus a celé pocákáme úhlopříčně čokoládovou polevou.
4
V lednici necháme 1 - 2 dny proležet a pokrájíme na řezy.
5
Je to dost jednoduché a velmi, velmi jedlé!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr na černo

Kapr na černo

Dušené bílé zelí

Dušené bílé zelí

Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády

Halloweenské makronky s ganache z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janina | 9. 11. 2012 17:29

    Dopečeno, rychlé, snadné a moc dobré:). jen mi přišlo zbytečné, dávat do krému celé máslo, dala jsem jen půlku:). Jinak přidávám bodík:)

  • ALBETY
    ALBETY | 14. 6. 2012 19:51

    výborný recept (chutná jak miša řezi) <3

  • EVA | 14. 4. 2012 14:07

    Jednoduché a výborné i můj syn který kokos nejí je chválil.

  • Jarka O. | 12. 5. 2010 16:10

    Kristýno, hrnek má obsah 250 ml. Na gramy to nemá cenu vážit, každá ingredience váží jinak. Když je recept na hrnky, tak nač to vážit?

  • Kristýna Picklová | 12. 5. 2010 10:44

    Chtěla jsem se zeptat, kolikje cca gramů u Vašeho hrnku? Jinak se mi recept moc líbí a určitě vyzkouším. Děkuji :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tučný tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moučník alá tiramisu

Moučník alá tiramisu

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Skotská vejce

Skotská vejce

Piškotové řezy s marmeládou a krémem

Piškotové řezy s marmeládou a krémem

Zeleninový salát s cottage sýrem

Zeleninový salát s cottage sýrem

Ginger Beer - zázvorová limonáda

Ginger Beer - zázvorová limonáda

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

117
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
20
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
18
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
16
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Oddlužení Veroniky Gajerové naštvalo kolegy: Statisíce jim nikdo nevrátí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Chlípný princ Andrew dopadl na dno: Svlékli ho z titulu a vykopli!

Chlípný princ Andrew dopadl na dno: Svlékli ho z titulu a vykopli!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Denní horoskop na čtvrtek 30. 10. 2025: Kdo dostane nečekanou nabídku a komu se zkomplikuje den?

Další doporučené recepty:

Černá čočka s tuňákem
Černá čočka s tuňákem
Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Černé trubičky
Černé trubičky
Černobílý vánoční dort
Černobílý vánoční dort
Černoušci - cukroví
Černoušci - cukroví
Černý bez v těstíčku
Černý bez v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact