• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
Napište svůj komentář k receptu

Černo-bílé kokořezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Černo-bílé kokořezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek olej
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Krém
    • 1
      kostka máslo
    • 2
      balení tučný tvaroh
    • 150
      g kokos
    • 200
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vše smíchat a na plechu upéct.
2
Na částečně vychladlý upečený korpus namažeme rybízovou zavařeninu(nemusíme) a necháme vychladnout.
3
Mezitím si připravíme krém: do tvarohů si vmícháme kokos aby zvláčněl. Vyšleháme máslo s cukrem a postupně vešleháme tvarohy. Natřeme na korpus a celé pocákáme úhlopříčně čokoládovou polevou.
4
V lednici necháme 1 - 2 dny proležet a pokrájíme na řezy.
5
Je to dost jednoduché a velmi, velmi jedlé!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr na černo

Kapr na černo

Dušené bílé zelí

Dušené bílé zelí

Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády

Halloweenské makronky s ganache z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janina | 9. 11. 2012 17:29

    Dopečeno, rychlé, snadné a moc dobré:). jen mi přišlo zbytečné, dávat do krému celé máslo, dala jsem jen půlku:). Jinak přidávám bodík:)

  • ALBETY
    ALBETY | 14. 6. 2012 19:51

    výborný recept (chutná jak miša řezi) <3

  • EVA | 14. 4. 2012 14:07

    Jednoduché a výborné i můj syn který kokos nejí je chválil.

  • Jarka O. | 12. 5. 2010 16:10

    Kristýno, hrnek má obsah 250 ml. Na gramy to nemá cenu vážit, každá ingredience váží jinak. Když je recept na hrnky, tak nač to vážit?

  • Kristýna Picklová | 12. 5. 2010 10:44

    Chtěla jsem se zeptat, kolikje cca gramů u Vašeho hrnku? Jinak se mi recept moc líbí a určitě vyzkouším. Děkuji :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tučný tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková z kuřete

Svíčková z kuřete

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Muffiny pro vnučku

Muffiny pro vnučku

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Jogurtová buchta s ovocem II.

Jogurtová buchta s ovocem II.

Kuře na paprice s mrkví

Kuře na paprice s mrkví

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

27
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
21
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
20
Česneková pomazánka
Česneková pomazánka
16
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží
16
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Černá čočka s tuňákem
Černá čočka s tuňákem
Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Černé trubičky
Černé trubičky
Černobílý vánoční dort
Černobílý vánoční dort
Černoušci - cukroví
Černoušci - cukroví
Černý bez v těstíčku
Černý bez v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact