• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Napište svůj komentář k receptu

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 380
      g hladká mouka
    • 380
      g celozrnná mouka
    • 0,50
      kostka droždí
    • 1,50
      lžička sůl
    • 1,50
      lžička cukr
    • 550
      ml voda
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny nalijeme vodu a přidáme všechny suché ingredience. Před kynutím posypeme celým kmínem.
2
Program: KLASIK, velikost II.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 9. 11. 2014 17:14

    Nevím proč je ten recept má v názvu celoznný když je tam polovina hladké mouky. Celozrnné pečivo musí mít min. 80% mouky celozrnné. :-(

  • dagmoš | 31. 12. 2012 13:07

    hoooooooooooooooooooooooooooooooooooovno

  • Mirka | 23. 5. 2011 13:36

    dobrý den, udělala jsem chleba podle vašeho receptu a na povrchu je krásný propečený ale uvnitř ještě nedopečený, mám asi vadnou pekárnu, že?

  • Tereza J. | 15. 5. 2008 12:20

    Ak máte ušák, tak tam bolo veľa droždia, cesto rýchlo vykyslo a potom spadlo. Dajte menej droždia. Ešte jedna rada pre pekárky : skúsenosťou som prišla na to, že ak sa dáva viac celozrnnej múky, je lepšie pridávať nie hladkú, ale polohrubú múku.

  • RadkaR | 14. 5. 2008 21:09

    tak nevím kde se stala chyba, ale peče se mi pěkný ušák - dala jsem 2 lžičky sušeného droždí a asi to je moc. Snad bude alespoň chuťově dobrý.

  • Jarka O. | 17. 1. 2008 17:50

    Také moc dobrý chleba, pekla jsem včera. Kmín jsem dala dovnitř a přidala hrst lněných semínek. Dávám 1.

  • Máří | 16. 1. 2008 20:37

    Místo fenyklu můžete zkusit anýz.

  • Tereza J. | 16. 1. 2008 19:34

    Martin, ďakujem za radu, kmín pridávam, aj koriander môžem, ale fenyklové semená príliš nemám v obľube. Fenykel ako zeleninu áno, semienka veľmi nie. Ale ten koriander vyskúšam.

  • MartinV | 16. 1. 2008 08:58

    Zkuste do těsta přidat směs drceného koření kmín / fenykl / koriandr v poměru cca 2:1:1, množství podle chuti, okolo 1 lžičky. Zajímavá je i verze s čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem, nehodí se ale pro sladké použití chleba.

  • Tereza J. | 15. 1. 2008 13:36

    Jarka už odpovedala, SPRINT trvá 1:58, už pečiem len na ňom, pretože keď som prvýkrát piekla na KLASIK-u, zdala sa mi hrubá kôrka, možno to bola moja chyba, neviem. Ten SPRINT mi vyhovuje, piekla som v ňom už aj so sušeným droždím a bolo to v pohode. Mám pekáreň ETA Siesta, toto množstvo bolo tak na plnú pekáreň:))) Viac by tam už nevošlo. Ale v manuáli som našla recept na toto množstvo, len druh múky som zamenila, tak som to tam dala. Bol výborný, len nabudúce dám rascu aj do cesta, my máme radi rascové chleby.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 12:50

    Sprint by měl trvat 1:58, tedy necelé dvě hodiny. Je to ideální program, když je čerstvé droždí. Nemáte-li sprint, bude tam něco jako Quick nebo Sladký

  • Jana | 15. 1. 2008 10:52

    Tak jak jsem si, Terezko, myslela, že mám pekárnu jak hrom, když mám na množství 1000 a 1250 gr, ale vidím, že vy máte ještě větší, takže budu množstí surovin dělit, nevadí. Jak dlouho ale prosím u vás trvá, než proběhne celý program sprint? Já tenhle nemám, ale určitě je tam, jen pod jiným názvem, takové rozdíly v pekárnách zase nejsou. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Bábovka s tvarohovou náplní

Bábovka s tvarohovou náplní

Pampeliškový med II.

Pampeliškový med II.

Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila

Škvarková pomazánka podle řezníka…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

77
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Buřty na pivě
Buřty na pivě
28
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
28
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
AHA.cz Znovuzrozená Grace Kellyová? Ne, tohle je vnučka!

Znovuzrozená Grace Kellyová? Ne, tohle je vnučka!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Martina Jandová a její omlazující i zeštíhlující fígle: Tyhle módní triky po padesátce fungují!

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Blesk.cz Pikantní školní práce Ester Geislerové: Růže v rozkroku!

Pikantní školní práce Ester Geislerové: Růže v rozkroku!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Největší exhibicionisté zvěrokruhu: Kdo se neustále předvádí a nemá problém ani s nahotou?

Další doporučené recepty:

Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový / jablečný závin …
César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a krutony
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact