• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Napište svůj komentář k receptu

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 380
      g hladká mouka
    • 380
      g celozrnná mouka
    • 0,50
      kostka droždí
    • 1,50
      lžička sůl
    • 1,50
      lžička cukr
    • 550
      ml voda
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny nalijeme vodu a přidáme všechny suché ingredience. Před kynutím posypeme celým kmínem.
2
Program: KLASIK, velikost II.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 9. 11. 2014 17:14

    Nevím proč je ten recept má v názvu celoznný když je tam polovina hladké mouky. Celozrnné pečivo musí mít min. 80% mouky celozrnné. :-(

  • dagmoš | 31. 12. 2012 13:07

    hoooooooooooooooooooooooooooooooooooovno

  • Mirka | 23. 5. 2011 13:36

    dobrý den, udělala jsem chleba podle vašeho receptu a na povrchu je krásný propečený ale uvnitř ještě nedopečený, mám asi vadnou pekárnu, že?

  • Tereza J. | 15. 5. 2008 12:20

    Ak máte ušák, tak tam bolo veľa droždia, cesto rýchlo vykyslo a potom spadlo. Dajte menej droždia. Ešte jedna rada pre pekárky : skúsenosťou som prišla na to, že ak sa dáva viac celozrnnej múky, je lepšie pridávať nie hladkú, ale polohrubú múku.

  • RadkaR | 14. 5. 2008 21:09

    tak nevím kde se stala chyba, ale peče se mi pěkný ušák - dala jsem 2 lžičky sušeného droždí a asi to je moc. Snad bude alespoň chuťově dobrý.

  • Jarka O. | 17. 1. 2008 17:50

    Také moc dobrý chleba, pekla jsem včera. Kmín jsem dala dovnitř a přidala hrst lněných semínek. Dávám 1.

  • Máří | 16. 1. 2008 20:37

    Místo fenyklu můžete zkusit anýz.

  • Tereza J. | 16. 1. 2008 19:34

    Martin, ďakujem za radu, kmín pridávam, aj koriander môžem, ale fenyklové semená príliš nemám v obľube. Fenykel ako zeleninu áno, semienka veľmi nie. Ale ten koriander vyskúšam.

  • MartinV | 16. 1. 2008 08:58

    Zkuste do těsta přidat směs drceného koření kmín / fenykl / koriandr v poměru cca 2:1:1, množství podle chuti, okolo 1 lžičky. Zajímavá je i verze s čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem, nehodí se ale pro sladké použití chleba.

  • Tereza J. | 15. 1. 2008 13:36

    Jarka už odpovedala, SPRINT trvá 1:58, už pečiem len na ňom, pretože keď som prvýkrát piekla na KLASIK-u, zdala sa mi hrubá kôrka, možno to bola moja chyba, neviem. Ten SPRINT mi vyhovuje, piekla som v ňom už aj so sušeným droždím a bolo to v pohode. Mám pekáreň ETA Siesta, toto množstvo bolo tak na plnú pekáreň:))) Viac by tam už nevošlo. Ale v manuáli som našla recept na toto množstvo, len druh múky som zamenila, tak som to tam dala. Bol výborný, len nabudúce dám rascu aj do cesta, my máme radi rascové chleby.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 12:50

    Sprint by měl trvat 1:58, tedy necelé dvě hodiny. Je to ideální program, když je čerstvé droždí. Nemáte-li sprint, bude tam něco jako Quick nebo Sladký

  • Jana | 15. 1. 2008 10:52

    Tak jak jsem si, Terezko, myslela, že mám pekárnu jak hrom, když mám na množství 1000 a 1250 gr, ale vidím, že vy máte ještě větší, takže budu množstí surovin dělit, nevadí. Jak dlouho ale prosím u vás trvá, než proběhne celý program sprint? Já tenhle nemám, ale určitě je tam, jen pod jiným názvem, takové rozdíly v pekárnách zase nejsou. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

33
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
16
Tvarohová buchta tříbarevná
Tvarohová buchta…
13
Kořeněná panenka ve slanině
Kořeněná panenka ve…
13
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový / jablečný závin …
César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a krutony
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact