• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Napište svůj komentář k receptu

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 380
      g hladká mouka
    • 380
      g celozrnná mouka
    • 0,50
      kostka droždí
    • 1,50
      lžička sůl
    • 1,50
      lžička cukr
    • 550
      ml voda
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Do pekárny nalijeme vodu a přidáme všechny suché ingredience. Před kynutím posypeme celým kmínem.
2
Program: KLASIK, velikost II.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 9. 11. 2014 17:14

    Nevím proč je ten recept má v názvu celoznný když je tam polovina hladké mouky. Celozrnné pečivo musí mít min. 80% mouky celozrnné. :-(

  • dagmoš | 31. 12. 2012 13:07

    hoooooooooooooooooooooooooooooooooooovno

  • Mirka | 23. 5. 2011 13:36

    dobrý den, udělala jsem chleba podle vašeho receptu a na povrchu je krásný propečený ale uvnitř ještě nedopečený, mám asi vadnou pekárnu, že?

  • Tereza J. | 15. 5. 2008 12:20

    Ak máte ušák, tak tam bolo veľa droždia, cesto rýchlo vykyslo a potom spadlo. Dajte menej droždia. Ešte jedna rada pre pekárky : skúsenosťou som prišla na to, že ak sa dáva viac celozrnnej múky, je lepšie pridávať nie hladkú, ale polohrubú múku.

  • RadkaR | 14. 5. 2008 21:09

    tak nevím kde se stala chyba, ale peče se mi pěkný ušák - dala jsem 2 lžičky sušeného droždí a asi to je moc. Snad bude alespoň chuťově dobrý.

  • Jarka O. | 17. 1. 2008 17:50

    Také moc dobrý chleba, pekla jsem včera. Kmín jsem dala dovnitř a přidala hrst lněných semínek. Dávám 1.

  • Máří | 16. 1. 2008 20:37

    Místo fenyklu můžete zkusit anýz.

  • Tereza J. | 16. 1. 2008 19:34

    Martin, ďakujem za radu, kmín pridávam, aj koriander môžem, ale fenyklové semená príliš nemám v obľube. Fenykel ako zeleninu áno, semienka veľmi nie. Ale ten koriander vyskúšam.

  • MartinV | 16. 1. 2008 08:58

    Zkuste do těsta přidat směs drceného koření kmín / fenykl / koriandr v poměru cca 2:1:1, množství podle chuti, okolo 1 lžičky. Zajímavá je i verze s čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem, nehodí se ale pro sladké použití chleba.

  • Tereza J. | 15. 1. 2008 13:36

    Jarka už odpovedala, SPRINT trvá 1:58, už pečiem len na ňom, pretože keď som prvýkrát piekla na KLASIK-u, zdala sa mi hrubá kôrka, možno to bola moja chyba, neviem. Ten SPRINT mi vyhovuje, piekla som v ňom už aj so sušeným droždím a bolo to v pohode. Mám pekáreň ETA Siesta, toto množstvo bolo tak na plnú pekáreň:))) Viac by tam už nevošlo. Ale v manuáli som našla recept na toto množstvo, len druh múky som zamenila, tak som to tam dala. Bol výborný, len nabudúce dám rascu aj do cesta, my máme radi rascové chleby.

  • Jarka O. | 15. 1. 2008 12:50

    Sprint by měl trvat 1:58, tedy necelé dvě hodiny. Je to ideální program, když je čerstvé droždí. Nemáte-li sprint, bude tam něco jako Quick nebo Sladký

  • Jana | 15. 1. 2008 10:52

    Tak jak jsem si, Terezko, myslela, že mám pekárnu jak hrom, když mám na množství 1000 a 1250 gr, ale vidím, že vy máte ještě větší, takže budu množstí surovin dělit, nevadí. Jak dlouho ale prosím u vás trvá, než proběhne celý program sprint? Já tenhle nemám, ale určitě je tam, jen pod jiným názvem, takové rozdíly v pekárnách zase nejsou. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Domácí pekárna Snídaně Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Guacamole

Guacamole

Čokoládový koláč s třešněmi

Čokoládový koláč s třešněmi

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

41
Dýňová tortila
Dýňová tortila
36
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
28
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
24
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
20
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s avokádovým dipem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový / jablečný závin …
César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a krutony
  • Recepty.cz
  • Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact