• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Celozrnné těstoviny s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso kuřecí prsa
    • 1
      šálek bazalka nasekaná
    • 2
      lžíce lískové oříšky
    • 1
      stroužek česnek rozetřený
    • sůl
    • pepř mletý
    • alobal
    • 250
      g celozrnné těstoviny vařit dle návodu
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 0,50
      šálek černé olivy
    • 1
      lžíce kapary
    • 2
      ks rajčata pokrájená

Postup přípravy receptu

1
Prsa prokrojíme(nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a potřeme každý směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky srolujeme a zabalíme pevně do alobalu, aby se nerozbalily. Vařte je na páře pod pokličkou, mělo by stačit 20 minut.
2
Citronovou šťávu, olej, olivy, kapary a rajčata prohřejeme(nevaříme)a přimícháme k hotovým těstovinám. (Kdo nemusí kapary nebo olivy, vynechá je)
3
Hotové rolády rozbalte, pokrájejte na plátky, položte na těstoviny a podávejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem

Celozrnné těstoviny s kuřecím masem,…

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a s brokolicí

Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…

Těstoviny s pepřovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny s pepřovo-smetanovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renáta Donátová | 27. 6. 2014 10:55

    Fenomenální. Nic víc nelze ani napsat. Snad je to, že česnek jsem přidala k bazalce a oříškům.

  • Michaela | 18. 8. 2012 20:34

    Bezkonkurenční recept, uvařeno jsem měla na jedničku, nic tučného, jen šťavnaté roládky a trochu těstovin. Pro Lenku: česnek jsem přidala k bazalce a oříškům.

  • Lenka | 19. 7. 2012 11:40

    Chci se zeptat, v jaké fázi se přidává česnek - jestli na maso nebo do omáčky. Jinak recept vypadá úžasně :-)

  • Katka0501 | 25. 3. 2012 21:57

    výborné, moc nám chutnalo, akorát těch rajčat doporučuji udělat hodně, jinak to bylo sušší. Doporučuji, kuřecí na páře jsem dělala prvně a byla jsem nadšená :-)

  • MichalT | 20. 3. 2012 20:20

    Geniální . Ono obecně to kuřecí je v páře o moc lepší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Celozrnné těstoviny Černé olivy Česnek Citronová šťáva Kapary Kuřecí maso Lískové oříšky Olivový olej Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Chili (chilli) con carne

Chili (chilli) con carne

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Himalájská campa cestovní, základní recept
Himalájská campa…
27
Šunkové silvestrovské rolky s Lučinou
Šunkové silvestrovské…
27
Spálenec, naklíčený, napučený hrách, základní recept
Spálenec, naklíčený,…
19
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Celozrnné těstoviny s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact