Prsa prokrojíme(nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a potřeme každý směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky srolujeme a zabalíme pevně do alobalu, aby se nerozbalily. Vařte je na páře pod pokličkou, mělo by stačit 20 minut.
2
Citronovou šťávu, olej, olivy, kapary a rajčata prohřejeme(nevaříme)a přimícháme k hotovým těstovinám. (Kdo nemusí kapary nebo olivy, vynechá je)
3
Hotové rolády rozbalte, pokrájejte na plátky, položte na těstoviny a podávejte.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Renáta Donátová
|27. 6. 2014 10:55
Fenomenální. Nic víc nelze ani napsat. Snad je to, že česnek jsem přidala k bazalce a oříškům.
Michaela
|18. 8. 2012 20:34
Bezkonkurenční recept, uvařeno jsem měla na jedničku, nic tučného, jen šťavnaté roládky a trochu těstovin. Pro Lenku: česnek jsem přidala k bazalce a oříškům.
Lenka
|19. 7. 2012 11:40
Chci se zeptat, v jaké fázi se přidává česnek - jestli na maso nebo do omáčky. Jinak recept vypadá úžasně :-)
výborné, moc nám chutnalo, akorát těch rajčat doporučuji udělat hodně, jinak to bylo sušší. Doporučuji, kuřecí na páře jsem dělala prvně a byla jsem nadšená :-)