V míse smícháme vejce, parmezán a cottage cheese. Plát lasagní vložíme do vymazané zapékací mísy, navrstvíme půlku špenátu, dáme plát lasagní, dál vrstva sýrové směsi, další plát lasagní, vrstva špenátu (může se taky dát rovnou na sýrovou směs), plát lasagní, na vrch příde omáčka na těstoviny posypaná mozzarellou. Lehce zatlačíme (to děláme u pokaždé s novým plátem lasagní). Pečeme asi 1 hodinu 15 minut, až povrch začne být hnědavé barvy. Před podáváním necháme uležet asi 10 - 15 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
katka
|5. 5. 2012 07:43
dneska budu dělat, ale použiji klasický bešamel, který ochutím sýrem, mám to ověřené z klasického receptu na bolognské lasagne a je to s tím fakt nejlepší...na zahradě jsem natrhala asi tunu :-D čerstvého špenátu, takže ideální...