Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Viviana
|14. 7. 2013 17:59
You're a real deep thikren. Thanks for sharing.
Jitka
|9. 3. 2007 18:33
Tak jsem to již vyzkoušela, vynechala jsem i olej, aby to bylo vskutku dietní a bylo to vynikající:) Dávám za 1.
Myš
|12. 2. 2007 00:39
No, tak já si orestuju cibulku, dám na ní kostky uzeného, okořením sladkou a pálivou paprikou, pridam zeli, kmin, pepr,podravku a necham povarit.. Nakonec smícham s uvarenymi testovinami... Je to mooooc dobre, ale uz ne tolik dietni :-)
Jitka
|11. 2. 2007 18:54
Tak nikdy mě nenapadlo udělat zelí s těstovinama, ale rozhodně to vyzkouším.Těstoviny z houbama dělám běžně a je to výborné.
MartinV
|22. 1. 2007 15:54
Taky dělám s prohřátým zelím, případně přidám trochu syrového čínského a posypu dýňovými semínky.
Hana Pelešková
|21. 1. 2007 14:03
Také tyto těstoviny dělám, doma jim pracovně říkáme "krautfleky" ale na rozdíl od Vás dávám do zelí větší množství mírně růžové cibulky a zelí nechám jenom na cibulce hodně prohřát, nevařím, aby se neničily vitamíny. Předem ale zelí ochutnám, aby nebylo moc kyselé. S houbami je to taky výborné. Levné, zdravé a rychlé.