Lívance byly nádherně nadýchané. Polila jsem je datlovým sirupem :-) prostě neodolatelné. Díky za skvělý recept.
Tak to musím opáčit, že my máme taky moc rádi Vaše recepty a jde vidět, že vaříte s láskou a chutí (a asi i s neskonalým hladem, jako mnohdy já :)).Slaná varanta líbanců je výborná i s povařenými umletými fazolemi a sójovými boby, ovšem to už je zase trošku jiný recept :)Přeju hodně chuti do života a další báječné recepty.
Majko, Vaše receptíky jsou přesně to co baštíme s největší chutí i my ... I když teď v létě pomalu ani nezapínám plotnu, takřka vše se dá baštit syrové a je to i nejlepší na chuť.Do slené varianty doporučuji přidat naklíčenou celou cizrnu, případně čočku.
Děkuji moc, dcerka bude nadšená
Tak jsem to vyřešila, snad bude dcerka spokojená :))
to máte pravdu, to mě nenapadlo. nechte tedy prosím v názvu lívance. (Dcerce to vysvětlím :))
Název klidně změním na původní, akorát tyto lívance přes vyhledávání nikdo nenajde.
Prosím kuchařku on-line za výměnu názvu, v receptu má být místo lívance líbance, opravdu tak zní originální název:) (vytvořila jej má čtyřletá dcerka, tak jí chci udělat radost)