Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Vepřové koleno v zelí
Gnocchi jako halušky
Masíčko v hermelínu-minutka
Pribiňáčkové řezy
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Boloňské tousty
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Řízky z hlívy
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…