Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Piškotové řezy po padesáté
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Klatovský řízek
Zámecká drůbeží játra
Krkovička po cigánsku
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Špecle s kořenovou zeleninou
Tříbarevná buchta z remosky …
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Quiche s červenou řepou a sýrem
Císařský trhanec
Kachní prsa s nudlovým salátem