Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Španělské ptáčky
Hovězí na červeném víně
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Škvarkové pagáčiky
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Hořčicoví utopenci se zelím
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem