Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Kretské tzatziky
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Friulské frico
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Salát z červené řepy a brusinek
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky