Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Naše vynikající bublanina
Snadný štrůdl
Oříškovo-nugátová roláda
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Cheesecake z domácí lučiny
Celerové karbanátky (sekaná)
Pivní sýr
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou