Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Salát z červené řepy s fazolemi
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Ryba z trouby: na zelenině a…
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Buchta z mikrovlnky
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Masová minutka s řapíkatým celerem
Chili con carne
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci