Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Šťáva z malin, jahod apod.
Rohlíky na ráno
Úžasná vajíčková pomazánka
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Papriková krémová polévka
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Citrónová Janina
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek