bylinky
čerstvé, dle chuti: rozmarýn, tymián, majoránka...
2
stroužek
česnek
1 -
Postup přípravy receptu
1
Očištěný celer s dýní pokrájíme na kostky, zalijeme vodou, citronovou šťávou, osolíme a dáme vařit doměkka. Do hrnce dle chuti můžeme přidat i česnek nebo snítku oblíbených bylinek.
2
Po uvaření slijeme vodu, vyndáme bylinky a česnek (ten nemusíme), pokud jsme je přidávali, přidáme máslo a dýni s celerem rozmixujeme na hladkou kaši, kterou můžeme zjemnit trochou smetany.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamila Rybářová
|24. 10. 2016 14:51
Byla to výborná kaše a určitě jí zařadím do jídelníčku častěji.Děkuji.
Petra
|29. 10. 2015 08:54
Nevím proč, ale brambory co teď prodávají stojí za starou belu, pořádná kaše se z nich nedá udělat a vařené ve vodě jsou taky nechutný. Tahle kaše je výborná a hodí se ke všemu stejně jako bramborová kaše a na talíři vypadá hodně atraktivně :-) :-) .