• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
Napište svůj komentář k receptu

Celer z trouby

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g celer , očištěný
    • sůl
    • 1
      lžíce ocet nebo citronová šťáva
    • 100
      g anglická slanina nebo jiná uzenina
    • 80
      g sýr niva , nastrouhaná, cca
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • máslo
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Celer pokrájíme na plátky, které uvaříme v osolené vodě s octem na skus, pak scedíme, pokrájíme na kostky a dáme do mísy. Přidáme pokrájenou slaninu, Nivu, žloutky, opepříme a promícháme. Nakonec vmícháme sníh, směs dáme do mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou a zapečeme na 180 stupňů v předehřáté troubě dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou nebo zeleninovou oblohou.
2
Uzeninu můžeme vynechat a máme bezmasý pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 23. 1. 2017 15:30

    Zajímavé a dobré. Zbyl mi celer a jelikož ho moc často nevyužívám, tak jsem hledala kam s ním. Díky za recept. :-)

  • Jitka | 2. 1. 2017 18:44

    Vyborne :-))

  • Eva Hubičková | 29. 1. 2016 13:31

    Vynikající, není co vylepšovat.

  • Petra | 24. 3. 2015 13:17

    Děkujeme za skvělý oběd, bylo to výborné :-) .

  • Slávka Votavová | 21. 6. 2014 22:31

    Celer máme rádi jakkoli upravený. Pěkný recept a za něj velká pochvala.

  • Radka | 26. 2. 2014 18:19

    Celer mám ráda a přidávám ho všude, kde se dá. Do polévek, pomazánek atd. No a takhle pečený je také výborný a nechal by se jíst samotný, myslím bez přílohy. Budu péct často a obměňovat chutě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Vegetariánské a zdravé Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z mléka / sýra Ze zeleniny Zelenina Uzeniny Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Celer Máslo Ocet Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Plněné knedlíky uzeným masem

Plněné knedlíky uzeným masem

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

148
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
63
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…
53
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…
43
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Dcera Dvorské vládne náboženské skupině: Jak žije Parsifal po útěku ze sekty!

Dcera Dvorské vládne náboženské skupině: Jak žije Parsifal po útěku ze sekty!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Další doporučené recepty:

Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celerák na plech
Celerák na plech
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka se schwarzwaldskou šunkou
Celerová krémová polévka se…
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact