• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celer smažený v kořeněné tempuře
Napište svůj komentář k receptu

Celer smažený v kořeněné tempuře

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 1
      ks celer větší
    • sůl nebo bujon
    • olej na smažení
  • Tempura
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce kukuřičná mouka
    • 1,50
      dl studená voda cca
    • sůl
    • koření dle chuti: kari, adžika, tandoora...

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na 1 - 1,5 cm plátky a povaříme v osolené vodě na skus. Můžeme vařit i ve vodě s citronovou šťávou nebo místo soli můžeme přidat bujon. To záleží na chuti každého.
2
Po uvaření a zchladnutí pokrájíme celer na kostičky, které namočíme a obalíme v tempuře umíchané z ledové vody, soli, kukuřičné a hladké mouky a dostatečného množství koření na dochucení dle vlastní chuti.
3
Během prudkého smažení na rozpálené pánvi s trochou oleje od sebe jednotlivé kostičky oddělíme a smažíme ze všech stran dozlatova a dokřupava. Smažíme v jedné vrstvě a pokud máme menší pánev, tak třeba nadvakrát.
4
Podáváme samostatně s různými dipy a studenými omáčkami, nebo s bramborem či bramborovou kaší jako hlavní bezmasý chod, či jako přílohu k masu, místo hranolek nebo amerických brambor či místo brambůrků a oříšků k televizi.
5
Každý kousek celeru nemusí být po osmažení dokonale obalený. I v nepřesnosti je síla a odtržené křupavé těstíčko má také své kouzlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chřest v tempuře smažený

Chřest v tempuře smažený

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Jednohubky Vegetariánské a zdravé Zelenina
Ze zeleniny Zeleninové Slané Bezmasá jídla Oběd Svačina Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Hladká mouka Koření Kukuřičná mouka Olej Studená voda Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný dort

Ovocný dort

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Banánový chlebíček bez másla - vláčný

Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
24
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku
23
Znojemské okurky
Znojemské okurky
22
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

Ornella shazuje kila a posílá: Žhavé pozdravy z Francie!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer z trouby
Celer z trouby
Celerák na plech
Celerák na plech
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
  • Recepty.cz
  • Celer smažený v kořeněné tempuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact