• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celer smažený v kořeněné tempuře
Napište svůj komentář k receptu

Celer smažený v kořeněné tempuře

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 1
      ks celer větší
    • sůl nebo bujon
    • olej na smažení
  • Tempura
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce kukuřičná mouka
    • 1,50
      dl studená voda cca
    • sůl
    • koření dle chuti: kari, adžika, tandoora...

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na 1 - 1,5 cm plátky a povaříme v osolené vodě na skus. Můžeme vařit i ve vodě s citronovou šťávou nebo místo soli můžeme přidat bujon. To záleží na chuti každého.
2
Po uvaření a zchladnutí pokrájíme celer na kostičky, které namočíme a obalíme v tempuře umíchané z ledové vody, soli, kukuřičné a hladké mouky a dostatečného množství koření na dochucení dle vlastní chuti.
3
Během prudkého smažení na rozpálené pánvi s trochou oleje od sebe jednotlivé kostičky oddělíme a smažíme ze všech stran dozlatova a dokřupava. Smažíme v jedné vrstvě a pokud máme menší pánev, tak třeba nadvakrát.
4
Podáváme samostatně s různými dipy a studenými omáčkami, nebo s bramborem či bramborovou kaší jako hlavní bezmasý chod, či jako přílohu k masu, místo hranolek nebo amerických brambor či místo brambůrků a oříšků k televizi.
5
Každý kousek celeru nemusí být po osmažení dokonale obalený. I v nepřesnosti je síla a odtržené křupavé těstíčko má také své kouzlo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chřest v tempuře smažený

Chřest v tempuře smažený

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Jednohubky Vegetariánské a zdravé Zelenina
Ze zeleniny Zeleninové Slané Bezmasá jídla Oběd Svačina Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Hladká mouka Koření Kukuřičná mouka Olej Studená voda Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Cuketová kostka s čokoládou

Cuketová kostka s čokoládou

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí

Telecí medailonky s parmskou šunkou a…

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

136
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
74
Koktejl mint vibe
Koktejl mint vibe
66
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
64
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
56
Jahodovo-rebarborový koláč
Jahodovo-rebarborový…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer z trouby
Celer z trouby
Celerák na plech
Celerák na plech
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
  • Recepty.cz
  • Celer smažený v kořeněné tempuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact