• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
Napište svůj komentář k receptu

Celer s uzeným masem - zapékaný

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks celer -větší
    • 250
      g uzené maso -plec,krkovice,rolka...
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • strouhanka -čerstvá,ze dvou rohlíků
    • 40
      g máslo -rozehřáté
    • sůl
    • pepř mletý nebo jiné koření dle Vaší chuti(česnek,paprika...)
    • 1
      ks paprika
    • tuk
    • citronová šťáva z jednoho menšího citronu

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na plátky a uvaříme doměkka (nerozvařit!) v osolené vodě s citronovou šťávou. Pak scedíme a necháme vychladnout. Ze starších rohlíků si umeleme (rozmixujeme) strouhanku, kterou nasypeme do rozšlehaných vajec s mlékem, kořením a solí. Zamícháme a přidáme pokrájené maso a papriku, zamícháme a každý plátek celeru potřeme touto směsí. Potřené plátky pak naskládáme do vymazaného pekáčku, zakápneme máslem a pečeme v předehřáté troubě nejprve 10 minut zakryté, pak odkryjeme a dopečeme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
2
*Celer s uzeným můžeme zapéct na vrstvě pokrájených vařených brambor nebo těstovin a pak již přílohu nepodáváme.
3
*Uzené maso můžeme nahradit šunkou nebo uzeným tofu sýrem (pro vegetariány).
4
*Výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách zapékaný se zelím

Hrách zapékaný se zelím

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Betka | 26. 1. 2016 17:31

    Vyborne :) , taky bych prilohu nemusela mit.

  • Jandová | 16. 8. 2015 12:03

    Velmi dobré a nenáročné.

  • Kamila | 11. 4. 2015 10:00

    Proč si vybíráš recept s celerem když ti nechutná?

  • Aneta | 25. 3. 2015 11:07

    Chutnalo mi to samotné a přílohu bych ani nedávala kdyby přítel nebyl tak žravý :-D

  • Lída | 24. 1. 2015 17:33

    Celer máme rádi hlavně v pomazánce a zapečený byl také moc dobrý. Děkuji

  • Apolinka1 | 16. 1. 2015 08:35

    Ta směs ze strouhánky, uzeného a vajec byla výborná, ale ten celer mi tam nechutnal.

  • Soňa | 18. 1. 2014 15:37

    Upekla jsem dnes k obědu, i manželovi chutnalo. Celer jsem moc dlouho nevařila, stejně se ještě peče.

  • Jedličková | 27. 1. 2013 14:07

    Improvizovala jsem podle možností a byla to dobrota.

  • Zuzana | 27. 10. 2012 18:38

    Doporučuji zkusit :-)) . S receptem se dá dobře improvizovat a přidávat co je zrovna po ruce, dneska jsem k celeru dávala i zbytky pečeného masa a taky jsme si šmákli. I mražená zelenina místo papriky je výborná a koření co se namane. Mňam :-* .

  • Eva Jirmusová | 30. 3. 2012 14:32

    Výborné, uzené maso se dá nahradit i salámem, který jsem nejdřív osmažila a pak přidala do housky a místo máslem jsem pokapala omastkem ze salámu.

  • Tereza | 30. 1. 2012 08:31

    Housky jsem nakrájela na malé kousky, nemám mlýnek a mixer jen ponorný. Dobré a jednoduché jídlo, výborný receptík.

  • Kočková J. | 24. 11. 2011 14:34

    Děkuji za recept na mimořádně dobrý oběd :-* .

  • Jasmina | 15. 9. 2011 15:58

    Zkousela jsem minuly tyden a vsechno se bez vyhrady snedlo, takze vyborne jidlo.

  • Kordulka | 20. 7. 2011 18:33

    Papriku jsem nedávala, byla to dobrůtka a to celeru moc nedám , doporučuji zkusit .)

  • J.M. | 24. 6. 2011 12:02

    Moc nám chutnalo a ještě bylo málo špinavého nádobí, co chtít víc ;-) :-D !

  • Monča | 17. 5. 2011 14:06

    Zapekla jsem dohromady s plátky vařených brambor a místo uzeného masa dala šunku. Bylo to velmi dobré, určitě zopakuji.

  • Věra B. | 28. 4. 2011 20:05

    Že to bude dobré jsem tušila,ale že takhle,to mě dostalo.I muž si přidal <:-) !

  • Matějka | 27. 2. 2011 19:08

    Moc jsem tomu nevěřil,ale výsledek byl SUPER!Příště zkusím s klobáskou.Přílohu jsem nepotřeboval žádnou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Uzené Zelenina Oběd Večeře Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Citronová šťáva Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Vepřové chipsy

Vepřové chipsy

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

38
Vosí hnízda
Vosí hnízda
25
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact