• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
Napište svůj komentář k receptu

Celer s uzeným masem - zapékaný

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks celer -větší
    • 250
      g uzené maso -plec,krkovice,rolka...
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • strouhanka -čerstvá,ze dvou rohlíků
    • 40
      g máslo -rozehřáté
    • sůl
    • pepř mletý nebo jiné koření dle Vaší chuti(česnek,paprika...)
    • 1
      ks paprika
    • tuk
    • citronová šťáva z jednoho menšího citronu

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na plátky a uvaříme doměkka (nerozvařit!) v osolené vodě s citronovou šťávou. Pak scedíme a necháme vychladnout. Ze starších rohlíků si umeleme (rozmixujeme) strouhanku, kterou nasypeme do rozšlehaných vajec s mlékem, kořením a solí. Zamícháme a přidáme pokrájené maso a papriku, zamícháme a každý plátek celeru potřeme touto směsí. Potřené plátky pak naskládáme do vymazaného pekáčku, zakápneme máslem a pečeme v předehřáté troubě nejprve 10 minut zakryté, pak odkryjeme a dopečeme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
2
*Celer s uzeným můžeme zapéct na vrstvě pokrájených vařených brambor nebo těstovin a pak již přílohu nepodáváme.
3
*Uzené maso můžeme nahradit šunkou nebo uzeným tofu sýrem (pro vegetariány).
4
*Výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách zapékaný se zelím

Hrách zapékaný se zelím

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Betka | 26. 1. 2016 17:31

    Vyborne :) , taky bych prilohu nemusela mit.

  • Jandová | 16. 8. 2015 12:03

    Velmi dobré a nenáročné.

  • Kamila | 11. 4. 2015 10:00

    Proč si vybíráš recept s celerem když ti nechutná?

  • Aneta | 25. 3. 2015 11:07

    Chutnalo mi to samotné a přílohu bych ani nedávala kdyby přítel nebyl tak žravý :-D

  • Lída | 24. 1. 2015 17:33

    Celer máme rádi hlavně v pomazánce a zapečený byl také moc dobrý. Děkuji

  • Apolinka1 | 16. 1. 2015 08:35

    Ta směs ze strouhánky, uzeného a vajec byla výborná, ale ten celer mi tam nechutnal.

  • Soňa | 18. 1. 2014 15:37

    Upekla jsem dnes k obědu, i manželovi chutnalo. Celer jsem moc dlouho nevařila, stejně se ještě peče.

  • Jedličková | 27. 1. 2013 14:07

    Improvizovala jsem podle možností a byla to dobrota.

  • Zuzana | 27. 10. 2012 18:38

    Doporučuji zkusit :-)) . S receptem se dá dobře improvizovat a přidávat co je zrovna po ruce, dneska jsem k celeru dávala i zbytky pečeného masa a taky jsme si šmákli. I mražená zelenina místo papriky je výborná a koření co se namane. Mňam :-* .

  • Eva Jirmusová | 30. 3. 2012 14:32

    Výborné, uzené maso se dá nahradit i salámem, který jsem nejdřív osmažila a pak přidala do housky a místo máslem jsem pokapala omastkem ze salámu.

  • Tereza | 30. 1. 2012 08:31

    Housky jsem nakrájela na malé kousky, nemám mlýnek a mixer jen ponorný. Dobré a jednoduché jídlo, výborný receptík.

  • Kočková J. | 24. 11. 2011 14:34

    Děkuji za recept na mimořádně dobrý oběd :-* .

  • Jasmina | 15. 9. 2011 15:58

    Zkousela jsem minuly tyden a vsechno se bez vyhrady snedlo, takze vyborne jidlo.

  • Kordulka | 20. 7. 2011 18:33

    Papriku jsem nedávala, byla to dobrůtka a to celeru moc nedám , doporučuji zkusit .)

  • J.M. | 24. 6. 2011 12:02

    Moc nám chutnalo a ještě bylo málo špinavého nádobí, co chtít víc ;-) :-D !

  • Monča | 17. 5. 2011 14:06

    Zapekla jsem dohromady s plátky vařených brambor a místo uzeného masa dala šunku. Bylo to velmi dobré, určitě zopakuji.

  • Věra B. | 28. 4. 2011 20:05

    Že to bude dobré jsem tušila,ale že takhle,to mě dostalo.I muž si přidal <:-) !

  • Matějka | 27. 2. 2011 19:08

    Moc jsem tomu nevěřil,ale výsledek byl SUPER!Příště zkusím s klobáskou.Přílohu jsem nepotřeboval žádnou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Uzené Zelenina Oběd Večeře Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Citronová šťáva Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Těstovinový salát Moravanka

Těstovinový salát Moravanka

Kuřecí roláda IV.

Kuřecí roláda IV.

Boloňské brambory

Boloňské brambory

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

71
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
23
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
23
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact