• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
Napište svůj komentář k receptu

Celer s uzeným masem - zapékaný

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks celer -větší
    • 250
      g uzené maso -plec,krkovice,rolka...
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • strouhanka -čerstvá,ze dvou rohlíků
    • 40
      g máslo -rozehřáté
    • sůl
    • pepř mletý nebo jiné koření dle Vaší chuti(česnek,paprika...)
    • 1
      ks paprika
    • tuk
    • citronová šťáva z jednoho menšího citronu

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na plátky a uvaříme doměkka (nerozvařit!) v osolené vodě s citronovou šťávou. Pak scedíme a necháme vychladnout. Ze starších rohlíků si umeleme (rozmixujeme) strouhanku, kterou nasypeme do rozšlehaných vajec s mlékem, kořením a solí. Zamícháme a přidáme pokrájené maso a papriku, zamícháme a každý plátek celeru potřeme touto směsí. Potřené plátky pak naskládáme do vymazaného pekáčku, zakápneme máslem a pečeme v předehřáté troubě nejprve 10 minut zakryté, pak odkryjeme a dopečeme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
2
*Celer s uzeným můžeme zapéct na vrstvě pokrájených vařených brambor nebo těstovin a pak již přílohu nepodáváme.
3
*Uzené maso můžeme nahradit šunkou nebo uzeným tofu sýrem (pro vegetariány).
4
*Výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách zapékaný se zelím

Hrách zapékaný se zelím

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Betka | 26. 1. 2016 17:31

    Vyborne :) , taky bych prilohu nemusela mit.

  • Jandová | 16. 8. 2015 12:03

    Velmi dobré a nenáročné.

  • Kamila | 11. 4. 2015 10:00

    Proč si vybíráš recept s celerem když ti nechutná?

  • Aneta | 25. 3. 2015 11:07

    Chutnalo mi to samotné a přílohu bych ani nedávala kdyby přítel nebyl tak žravý :-D

  • Lída | 24. 1. 2015 17:33

    Celer máme rádi hlavně v pomazánce a zapečený byl také moc dobrý. Děkuji

  • Apolinka1 | 16. 1. 2015 08:35

    Ta směs ze strouhánky, uzeného a vajec byla výborná, ale ten celer mi tam nechutnal.

  • Soňa | 18. 1. 2014 15:37

    Upekla jsem dnes k obědu, i manželovi chutnalo. Celer jsem moc dlouho nevařila, stejně se ještě peče.

  • Jedličková | 27. 1. 2013 14:07

    Improvizovala jsem podle možností a byla to dobrota.

  • Zuzana | 27. 10. 2012 18:38

    Doporučuji zkusit :-)) . S receptem se dá dobře improvizovat a přidávat co je zrovna po ruce, dneska jsem k celeru dávala i zbytky pečeného masa a taky jsme si šmákli. I mražená zelenina místo papriky je výborná a koření co se namane. Mňam :-* .

  • Eva Jirmusová | 30. 3. 2012 14:32

    Výborné, uzené maso se dá nahradit i salámem, který jsem nejdřív osmažila a pak přidala do housky a místo máslem jsem pokapala omastkem ze salámu.

  • Tereza | 30. 1. 2012 08:31

    Housky jsem nakrájela na malé kousky, nemám mlýnek a mixer jen ponorný. Dobré a jednoduché jídlo, výborný receptík.

  • Kočková J. | 24. 11. 2011 14:34

    Děkuji za recept na mimořádně dobrý oběd :-* .

  • Jasmina | 15. 9. 2011 15:58

    Zkousela jsem minuly tyden a vsechno se bez vyhrady snedlo, takze vyborne jidlo.

  • Kordulka | 20. 7. 2011 18:33

    Papriku jsem nedávala, byla to dobrůtka a to celeru moc nedám , doporučuji zkusit .)

  • J.M. | 24. 6. 2011 12:02

    Moc nám chutnalo a ještě bylo málo špinavého nádobí, co chtít víc ;-) :-D !

  • Monča | 17. 5. 2011 14:06

    Zapekla jsem dohromady s plátky vařených brambor a místo uzeného masa dala šunku. Bylo to velmi dobré, určitě zopakuji.

  • Věra B. | 28. 4. 2011 20:05

    Že to bude dobré jsem tušila,ale že takhle,to mě dostalo.I muž si přidal <:-) !

  • Matějka | 27. 2. 2011 19:08

    Moc jsem tomu nevěřil,ale výsledek byl SUPER!Příště zkusím s klobáskou.Přílohu jsem nepotřeboval žádnou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Uzené Zelenina Oběd Večeře Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Citronová šťáva Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Piškotový nepečený dort

Piškotový nepečený dort

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Pizza na plech

Pizza na plech

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Jablíčková rychlovka

Jablíčková rychlovka

Domácí Monte krém

Domácí Monte krém

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Chilli con carne s kořením
Chilli con carne s…
25
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z…
22
Krůtí chilli con carne
Krůtí chilli con carne

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

Trauma Pavla Landovského (†78): Před smrtí se přiznal k vraždě! Lidí prý zabil hned několik

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact