Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený česnek. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme ocet a cukr a dále vaříme 15-20 minut. Nandáme do nahřátých sklenic a zavřeme. Sterilizujeme 20 minut při teplotě 80 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
zdena
|15. 9. 2015 14:05
Recept jsem převzala od své maminky, která tuto dobrotu vařila pod názvem "Indická hořčice". Je to moc, moc dobré. Lze to natřít na očesnekovanou topinku, ke grilovanému masu a používám to i jako omáčku na pizzu. Vždycky obdaruji kamarádku a ta mi říkala, že si to lije na všechno.
englicka marketa
|10. 1. 2007 16:53
toto dělává má maminka,je dobrota jen tak na špagety...vřele doporučuji...