Rajčata na povrchu nařízneme do kříže, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a jablka nastrouháme. Vše dáme do hrnce, přidáme ocet, sůl, koření, nadrobno nasekaný česnek a cukr. Vaříme do zhoustnutí. Dáme do sklenic a uchováváme v chladu. (Nebo je možno sterilovat asi 20 minut při 80 °C).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Jurčová
|9. 8. 2015 13:57
Výborný recept. Ďakujem. :-)
Iveta Jurčová
|7. 8. 2015 12:47
Výborný recept. Ďakujem. :-)
Iveta Jurčová
|7. 8. 2015 12:40
Výborný recept. Ďakujem. :-)
Marcela Vrabcová
|30. 8. 2005 18:32
Nemusi myt ani k indickym. hodi se k prirodne upravovanym masum - grilovanym platkum drubeziho masa, pecenemu veprovemu, vereneme nebo pecenemu hovezimu... Ozvlastni chut jidla - misto horcice a kecupu.
Tina
|27. 8. 2005 12:01
Podává se v menším množství k indickým pokrmům. Může být trpké, ostré, sladké nebo pikantní a "podněcuje" chuť.
Dagmar Neubauerová
|25. 8. 2005 09:22
Ráda bych se zeptala jaké má čatní využití. děkuji