• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Carská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Carská pomazánka

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 20
      g kaviár
    • 80
      g máslo
    • 30
      g sardinky v oleji
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme do pěny, přidáme utřené olejovky i s olejem, citronovou šťávu, sůl a nakonec zlehka vmícháme kaviár. Mažeme na rohlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef Klat | 10. 3. 2013 16:35

    Jestli má někdo kaviár,tak je to zrůdnost a jestli má někdo něco za pár korun z Kauflandu,tak je to úplně jedno

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:53

    dupla, prosím o smazání jednoho příspěvku, děkuji

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • Hugo Sádlo | 1. 2. 2010 23:39

    To rozhodně.... buď olejovky nebo kaviár. Maximálně bych pomazánku udělal s olejovkami a ozdobil kaviárem... ale možná ani to ne.

  • Lenka Střelbová | 23. 10. 2008 08:44

    Škoda kaviáru, myslím že ho olejovky spolehlivě chuťově přebijou....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Kaviár Máslo Sardinky v oleji Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Thajská polévka

Thajská polévka

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
19
Norská rybí polévka
Norská rybí polévka

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy vsázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Záhadný prsten Emmy Watsonové: Hermiona je zasnoubená?!

Záhadný prsten Emmy Watsonové: Hermiona je zasnoubená?!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou…
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Cejn na bylinkách
Cejn na bylinkách
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Carská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact