Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.
Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.
Hugo Sádlo
|1. 2. 2010 23:39
To rozhodně.... buď olejovky nebo kaviár. Maximálně bych pomazánku udělal s olejovkami a ozdobil kaviárem... ale možná ani to ne.
Lenka Střelbová
|23. 10. 2008 08:44
Škoda kaviáru, myslím že ho olejovky spolehlivě chuťově přebijou....